Artrose

Artrose (gewrichtsslijtage) is een van de meest voorkomende gewrichtsaandoeningen. Het komt veel voor bij ouderen. De belangrijkste kenmerken zijn de structuur verandering, verlies van kraakbeen en reactieve botwoekering in de gewrichten. Er zijn geen ontstekingen maar het geeft wel bewegingsbeperking, pijnklachten en stijfheid. Door belasting en slechte synovia (tussen vloeistof) kan er ontsteking en pijn ontstaan.  Ook kan een krakend geluid en gewrichtsontstekingen (zwellingen en warmte) ontstaan.  Artrose komt meer bij vrouwen dan mannen voor maar het aantal mannen met artrose stijgt.

Helaas kan met de Raymedy methode iets wat weg is niet worden gerepareerd. Maar door het lichaam te ontzuren en het lymfe systeem te stimmuleren worden de klachten aanzienlijk minder. Natuurlijk zullen wij u tijdens de behandelingen tips geven over voeding en leefgewoonten die de u helpen de verdere ontwikkeling van de artrose te verminderen of stoppen. 

 

Bel mij voor een afspraak

 

Meer informatie over Raymedy centrum Eindhoven
Wilt u meer weten over Raymedy centrum Eindhoven? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder: 040 845 17 08

 
lijntje

 Torenallee 53   |   5617 BA Eindhoven Strijp-S Eindhoven   |   040 845 17 08   |   receptie@raymedycentrumeindhoven.nl