Uw gezondheid

Doe nu wat aan uw klachten! De Raymedy methode stelt  de oorzaak van uw klachten vast,  en kan de gezondheid en vitaliteit te verbeteren  door de lichamelijke en emotionele  balans te herstellen. Met recht een innovatieve manier om aan uw gezondheid te werken. Wacht niet langer met het aanpakken van uw klachten, maak een afspraak: 

ik wil ook behandeld worden

Door de bloedvaten stroomt bloed met zuurstof en andere voedingsstoffen. Maar hoe komt energie van A naar B? Energie stroomt door het lichaam door de energiebanen, de meridianen. Iedereen weet wat er kan gebeuren als de bloedvaten verstopt zitten. Maar wat gebeurt er als een van de meridianen verstopt zit of juist overactief is. Veel mensen beseffen niet dat dit een grote bron van ellende kan zijn. Een lichaam waar alles goed stroomt is over het algemeen gezond.
Doormiddel van de  Raymedy methode krijgt u inzicht in de werking van de energie in uw lichaam en het verband tussen het haperen van de meridianen met uw klachten.
Een korte, pijnloze meting geeft direct inzicht in de basis  van uw mankement. De impedantie(weerstand) van de twaalf meridaanparen wordt gemeten met een drukgevoelige Raymedy meetpen.