Hoewel Raymedy centrum pas in 2014 is geopend, hebben wij als behandelaars onze werkervaring al jaren opgebouwd in andere gerenommeerde zorginstellingen. Wij passen de nieuwste behandeltechnieken toe. Dankzij de ervaring en de moderne faciliteiten van Raymedy kunnen wij topkwaliteit leveren. Het team van Raymedy centrum bestaat momenteel uit 3 therapeuten en 2 ondersteuners. De praktijk is BIG geregistreerd en aangesloten bij de verschillende vakverenigingen.

Mechthild de Leijer

Mechthild zwart wit

“Na mijn opleiding en jarenlange ervaring als intensive care verpleegkundige, opleidingsfunctionaris en beleidsmedewerker in ziekenhuizen, heb ik de overstap gemaakt naar de ‘complementaire geneeskunde’. Al sinds 2006 werk ik met veel plezier met Raymedy”.

Professional statement
“Raymedy technologie en methode is voor mij heel breed inzetbaar. Zowel fysieke en mentale zorgvragen kunnen over het algemeen heel goed behandeld worden. Iedereen is uniek en vraagt een eigen individueel plan van aanpak. Elk consult samen met u opnieuw kijken naar wat een nieuwe logische stap zou kunnen zijn voor optimaal functioneren of mogelijk herstel.

Mijn missie is om met deze methodiek een brug te slaan tussen de westerse en Chinese geneeskunde.”

Raymedy  therapeut – Mental coach – Naturopath Nutritionist – Orthomoleculair deskundige – Personal coach – sport coach – eigenaar Mechifit, sportinstructeur – Overgangsconsulent

 

Claudia de Haas

Claudia zwart wit

Omdat ik voornamelijk patiënten met (sport) blessures behandel kan ik me focussen op specifiek juist die behandelingen. Een sporter, mede door de behandelingen, naar een hoger plan brengen is een mooie stimulans, elke keer weer. Ik voel mij ondersteund door een hecht en professioneel team. Daarnaast weet ik dat er nog honderden andere behandelaars in het Raymedy netwerk te raadplegen zijn als ik niet genoeg resultaat boek met een cliënt”

Professional statement
“Als orthomoleculair therapeut vind ik het een uitdaging om mensen de switch naar betere voeding te laten maken. Zien wat er in mensen verandert als ze anders gaan eten. Maar na het ontdekken van de Raymedy therapie geeft het op de been helpen van mensen met een (sport)blessure een enorme kick. Bij het kijken van studio Sport zou ik bij het uitvallen van een sporter het liefst direct zijn nummer hebben om hem te vertellen dat lang aan de kant zitten niet nodig is.”

Raymedy therapeut – Orthomoleculair therapeut 

Dominique van Soest

DominiqueNa mijn opleiding Logopedie heb ik jaren lang gewerkt als logopediste met jonge kinderen en volwassenen in gezondheids centra en ziekenhuizen in Engeland. Tijdens mijn werkzaamheden in een multi disciplinair kinderteam, ben ik voor het eerst geïnteresseerd geraakt in de invloed van voeding op veel vroege lichamelijke klachten bij kinderen, zoals middenoor ontstekingen, problemen met de huid en gedragsproblematiek. Hiermee is mijn zoektocht begonnen naar een meer natuurlijke manier om deze klachten en of eventuele gedragsproblemen in balans te brengen.

Professional Statement
Raymedy Therapie is bij uitstek geschikt om lichaam en geest weer in balans te brengen. Veelal reageren kinderen snel op de behandeling. Daarnaast vind ik het iedere keer weer een uitdaging om samen te zoeken naar eventueel passende veranderingen in het eetpatroon om dit te bevorderen. Hierbij voel ik me ondersteund door de intensieve   begeleiding van de andere therapeuten binnen dit hechte en professionele team.

Raymedy Therapeut – Orthomoluculair Therapeut in Opleiding

 

Hanka van de Ven         Kim van Boven

Hanka zwart wit

Kim zwart wit

Hanka en Kim vormen samen het team van de receptie. Als u ons centrum belt krijgt u een van de twee dames aan de telefoon. Voor vragen en afspraken kunt bij hen terecht. bel-mij

 

 

 

Het centrum

De therapeuten die werken in Raymedy centrum Eindhoven zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen door middel van de Raymedy apparatuur. In het centrum wordt gebruik gemaakt van de licht en (ultrasoon) geluid dat hoort bij deze tijd. Geen snijwerk of maandenlange revalidatie, met de moderne Raymedy apparatuur wordt de oorzaak van uw klacht inzichtelijk gemaakt en aangepakt. En dat alles  op u afgestemd.

Luisteren naar u, dat vinden wij belangrijk maar ook een meetbaar resultaat is wat wij willen zien. Daarbij is het belangrijk dat we altijd reëel zijn.

Meer informatie over Raymedy centrum Eindhoven
Wilt u meer weten over Raymedy centrum Eindhoven? Neemt u dan gerust contact met ons op. 

Wij helpen u graag verder: 040 845 17 08

 
lijntje

 Torenallee 53   |   5617 BA Eindhoven Strijp-S Eindhoven   |   040 845 17 08   |   receptie@raymedycentrumeindhoven.nl