Raymedy zoekt de echte oorzaak en pakt de vermoeidheid aan! 

   Bel mij voor een afspraak

 

Extreme vermoeidheid is niet zomaar een beetje moe. Dat is elke dag weer moe wakker worden en je de hele dag van moment naar moment door sleuren. Het leven is dan even geen feest meer. Veel activiteiten zijn echt te vermoeiend. Deze vermoeidheid heeft heel veel diverse oorzaken. Aan Raymedy om te onderzoeken wat bij u de oorzaak is. Raymedy maakt gebruik van thermografische scans waarbij we in een klein half uurtje veel te weten komen over de oorzaak en ook direct aan de behandeling kunnen beginnen. We bekijken u en uw situatie en nemen daar rustig de tijd voor. 

 

Mijn verleden putte mij uit

(Judith Vleminx, 28 jaar) Ik was ontzettend moe. De vermoeidheid werd veroorzaakt door vasthouden van emoties. Ik heb 3 behandelingen gehad bij Raymedy centrum Eindhoven. Mijn ervaring met Raymedy zijn heel positief. Zonder heel lang te hoeven vertellen werd als snel duidelijk waar mijn klacht lag.

De behandeling op zich was niet zwaar. De dagen daarna waren best zwaar, het maakte best veel los en dat was vermoeiend. 
Het resultaat van uw behandeling? Ik ben veel minder moe. Ik kan het verleden loslaten en me richten op het nu en de toekomst.

Ik geef mijn Raymedy Therapeut een: 9
Ik geef mijn Raymedy behandeling een: 9
Ik geef jullie bedrijf totaal een: 9

Enorme vermoeidheid en pijn

(Veronique Paardekoper, 58 jaar) voor de Raymedy behandeling  had ik erg weinig energie, ik was enorm moe en had veel pijn in spieren en gewrichten. Ik heb 8 Raymedy behandelingen behandelingen gehad. Ik was bij verrast door de echte aandacht voor mijn klachten.  ik geef een 8
De oorzaak is achterhaald en aangepakt. Geen pilletjes om de symptomen te onderdrukken, maar frequenties die de oorzaak aPagina bekijkenanpakken. Super.

Het resultaat van uw behandeling? De oorzaak is achterhaald waardoor ik zo weinig energie had en vervolgens de oorzaak aangepakt. Nu kan ik weer meer aan. Ook de pijnklachten zijn verminderd.

Ik geef mijn Raymedy Therapeut een: 8
Ik geef mijn Raymedy behandeling een: 8
Ik geef jullie bedrijf totaal een: 8

Extreme vermoeidheid en bloedend tandvlees 

(Marielle, ‘s-Hertogenbosch) Ik voelde me al een tijdje extreem moe en had 24 uur per dag behoorlijke spierpijn. Deze werd zo erg dat ik zelfs minder ver met mijn honden ging wandelen, dat is geen goed teken! Toen mijn tandarts bij mijn halfjaarlijkse controle ook aan me vroeg of alles goed met me ging, en zei dat ik de week erop meteen terug moest komen voor controle omdat mijn tandvlees snel ging bloeden, wist ik zeker dat ik verdere stappen moest gaan nemen.

 Ik ben bij de huisarts geweest en heb een uitgebreid bloedonderzoek laten doen. De uitslag was dat alles in orde was maar de  klachten bleven. Ook mijn tandarts bleef zeggen dat er “iets” niet klopte, i.v.m. nog steeds erg bloedend tandvlees. Ik bleef iedere 2 weken op controle gaan. Wederom liet ik een uitgebreid bloedonderzoek  uitvoeren via de huisarts. En opnieuw was de uitslag: alles in orde en kerngezond.

 Zowel de huisarts als tandarts wilden weten wat er dan wel was, dus werd ik doorgestuurd naar de internist. Daar werd een nog uitgebreider bloedonderzoek uitgevoerd en ook daar kwam uit dat ik kerngezond was. Maar zo voelde ik me dus niet. Gelukkig tipte een vriendin me over Raymedy. En na de eerste behandeling en aanpassing van mijn voeding, voelde ik me al heel snel stukken beter. En na de tweede behandeling waren de klachten zo goed als weg. Na een paar behandelingen moest ik weer op halfjaarlijkse controle bij de tandarts. En die viel bijna van zijn stoel. Mijn tandvlees is helemaal genezen, en helemaal tip top in orde. En… ik voel me inmiddels weer helemaal super!

 

   Bel mij voor een afspraak

Altijd moe…..

(Suus van Boxtel) Ik was al jarenlang erg moe. Met erge ups en downs, na lang zoeken en meerder behandelingen is Claudia er toch achtergekomen…… Ik had blijkbaar al jaren q-koorts.
Ik heb 8 behandelingen gehad.

De behandelingen waren heel erg fijn, de behandeling zelf is heel relaxed. En door de behandelingen heen ga je echt verschil merken. Ook top dat je je zelf thuis verder kunt behandelen.

Het resultaat van uw behandeling? Uiteindelijk bleek ik al jaren q-koorts te hebben gehad. Dat heb ik thuis verder behandeld, ik heb nooit meer van die extreme erge vermoeide dagen gehad. Echt een wereld van verschil. 
Ook een heel groot voordeel, had altijd ontzettend vermoeide voeten en benen. Waardoor ik altijd steunkousen droeg, die heb ik sindsdien nooit meer aan gehad. Geweldig!

 

Willem

Intens moe!

(Willem, Liempde 84 jaar) Via mijn vrouw kwam ik bij Raymedy. Ik ben tot nu toe behandeld in het ziekenhuis. Ik voelde me moe, duizelig en had een dicht geslipte halsslagader waarvoor ik geopereerd ben. Stoelgang was erg onregelmatig  en ik  moest ’s nachts vaak naar het toilet. Het bleek dat ik een blaasontsteking had.

In het ziekenhuis konden ze na de operatie niet veel meer voor me doen. Ik ben daar nog steeds onder controle maar in januari 2015 werd het voor mij tijd voor complementaire zorg omdat ik intens moe bleef en de internist aangaf niets meer voor me te kunnen doen.

Mijn vrouw heeft erg veel baat bij Raymedy en wist mij te overtuigen naar Eindhoven te gaan maar in het begin was ik sceptisch en voorzichtig. De methode was nieuw voor mij. Ik was tot nu toe  erg regulier ingesteld.

In totaal heb ik  vijf behandelingen gehad met de methode Raymedy.

Uit de eerste meting bleek dat ik erg verzuurd was. Ik werd behandeld met lichtsignalen en magneetveld therapie. Mijn voeding werd aangepast, tekort aan voedingsstoffen vitaminen en mineralen werden uitgetest en aangevuld.

Direct na de eerste behandeling werd mijn stoelgang al beter. Na elke behandeling voelde ik mij meer opknappen en kreeg meer energie. Bij het doormeten  tijdens het laatste consult zien we dat ik volledig in balans ben. Ik krijg complimenten dat ik er nu zo goed en vitaal uitzie.  Ik voel me hartstikke goed en ben daar heel erg blij mee.

.   Bel mij voor een afspraak

lijntje

 Torenallee 53   |   5617 BA Eindhoven Strijp-S Eindhoven   |   040 845 17 08   |   receptie@raymedycentrumeindhoven.nl