Skin solutions

Echte schoonheid zit van binnen. „Ja, ja“ hoor ik u denken. Het oog wil ook wat! Prachtig dat de innovatieve Raymedy skin solutions methode beide aspecten combineert. Werken vanuit de binnenkant naar een stralende gezonde buitenkant!

Raymedy centrum Eindhoven gebruikt de skin solution methode meestal voor medisch doeleinden. Afvalstoffen die in de weg zitten, littekens waarvan u last heeft. Maar Raymedy skin solutions werkt ook aan uw buitenkant.  Schoonheid met Raymedy gaat verder dan oppervlakkige cosmetische behandelingen en leidt tot belangrijke kwalitatieve verbetering van de huidstructuur. Langdurige resultaten en een verbetering van uw energiehuishouding.
Dus tot schoonheid, gezondheid en welzijn! Raymedy maakt gebruik van;

  • Licht therapie
  • Pulserende magneetveld therapie
  • Cupping / vacuüm massage
  • Voor een intensieve detox en ontzuring

Uw therapeut zal zorgen dat het proces van huidverbetering van binnen uit wordt gestart. Het probleemgebied op uw huid wordt dus altijd bij de bron aangepakt. Daar waar de energie te hoog of juist te laag is zal uw skin coach deze weer in evenwicht brengen. Een lichaam dat in balans is, kan namelijk zichzelf herstellen.

Door uw lichaam weer in balans te brengen en uw huid te stimuleren worden afvalstoffen gestimuleerd het lichaam te verlaten en krijgt u een duurzaam mooie huid. Dat is precies wat u Raymedy skin coach u biedt! De behandelingen die mogelijk zijn:

Littekens

Een litteken is stiekem een stoorzender in uw lichaam. Afhankelijk van de plaats van het litteken kan het behoorlijk wat ellende veroorzaken. Daarnaast kan een litteken kan een gezicht behoorlijk ontsieren. Raymedy skin solutions kan in een aantal behandelingen het litteken vrijwel onzichtbaar maken.

Huidverbetering

De bloedsomloop en lymfedrainage worden geactiveerd. Hierdoor krijgen uw huid en weefsel een verbeterde zuurstof-toevoer en worden afvalstoffen afgevoerd.

Acne

Een behandeling voor een snelle vermindering van zwellingen en ontstekingen. Verhoorning wordt normaal, de huid wordt rustig en littekens vervagen.

Healthy-aging

Een luxe behandeling met onmiddellijk effect. Met deze therapeutische behandeling wordt collageen aanmaak gestimuleerd, de rimpeldiepte verminderd en de huidstructuur verbeterd. De huid wordt strakker en gladder.

Anti-rimpel

Deze gerichte behandeling zorgt voor een natuurlijke reductie en verzachting van plaatselijke rimpels. Het gezicht wordt zichtbaar verjongd met behoud van een natuurlijke uitstraling.

Celullite

Duidelijke verstrakking van de contouren door afvoer van afvalstoffen. De huid wordt egaal en stevig.

De skin solution behandelingen zijn vaak onderdeel van een aantal behandelingen met de reguliere Raymedy behandeling. Raymedy werkt op uw gehele systeem en daarbij is de combinatie vaak van belang. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om alleen een huid behandeling te doen in verband met acne,  rimpels of andere huidklachten. Uw therapeut zal u altijd advies geven over de beste volgorde van behandelen.