Gezondheid begint in uw buik. Wat er daar gebeurt is bepalend voor hoe u zich voelt. Dat lijkt nog al simpel gedacht maar de status van uw buik is afhankelijk van veel factoren en het is soms erg lastig te bepalen hoe het komt dat u dagelijks of regelmatig last hebt van uw buik. Voeding is natuurlijk een belangrijk aspect. Raymedy centrum Eindhoven gaat samen met u kijken of er iets in de voeding veranderd kan worden waardoor de spijsvertering weer beter gaat lopen. Maar er zijn nog zoveel andere oorzaken, te veel om op te noemen. Raymedy onderzoekt wat er op dit moment het meest parten speelt en pakt de oorzaak aan.  Behalve de behandeling in ons centrum zijn er ook zaken die u zelf kunt aanpakken, u krijgt van ons een aantal handvatten mee en samen werken we op die manier aan uw herstel.

 

Buikklachten, Jane van Zon, Boxtel     

Klacht(en) voor de Raymedy behandeling waren: Darmklachten, winderigheid, veel buikpijn. Ik heb maar 2 behandelingen gehad.

Mijn ervaring met Raymedy: Ik was eigenlijk al een aantal keer bij de arts geweest maar die kon mij niet verder helpen. Bij Raymedy centrum Eindhoven werd ik aangesloten op een apparaat en werd er ook behandeld. Ik leek nog al te reageren op melkproducten. 

Het resultaat van uw behandeling? Door de behandeling en  het laten staan van  melkproducten zijn de klachten over, eigenijk al na de eerste behandeling. 

 

Ik geef mijn Raymedy Therapeut een: 9
Ik geef mijn Raymedy behandeling een: 9
Ik geef jullie bedrijf totaal een: 9

 

Bel mij voor een afspraak

lijntje

 Torenallee 53   |   5617 BA Eindhoven Strijp-S Eindhoven   |   040 845 17 08   |   receptie@raymedycentrumeindhoven.nl