Maag- en darmklachten

Maag-darmklachten zijn klachten die te maken hebben met het spijsverteringskanaal. Deze loopt van de mond tot kont om het maar even makkelijk te maken. Van de eerste hap die u neemt tot het krijgen van een mooie ontlasting, het is allemaal van groot belang.

Toch gaat dit bij heel veel mensen niet helemaal vanzelf en kunnen er in dat hele lange kanaal klachten ontstaan. Deze klachten kunnen al hoog in de spijsvertering plaats vinden maar ook helemaal op het einde en alles wat er tussen zit.

Maagpijn, reflux, constipatie, opgezwollen buik, diarree, het niet goed opnemen van de voedingsstoffen. Het zijn zomaar wat  mogelijkheden die kunnen voorkomen.

Oorzaken

Zoals er heel veel verschillende klachten zijn, zo zijn er ook vele oorzaken. Het reageren op bepaalde voeding, of schade ontstaan door een litteken of hormonale veranderingen noem het maar op. Voor u is het, als leek, onbegonnen werk om de oorzaak van de klachten te achterhalen.

Buikpijn en Raymedy

Raymedy is een innovatieve methode die door een pijnloos onderzoek in sneltreinvaart de oorzaak van uw klachten kan achterhalen. Door middel van een thermografische scan kan snel worden vastgesteld wat de pijn veroorzaakt. En belangrijker nog, hoe deze kan worden opgelost. Het is voor uw arts erg lastig vast te stellen wat de oorzaak is maar met de Raymedy methode krijgt u grip op uw pijn!