Raymedy thuisbehandeling

U heeft een Raymedy thuisbehandelset meegekregen na uw behandeling. Om dit te gebruiken kunt u hier de software downloaden.

Tevens heeft u een mail gekregen met een inlogcode en password. Als u dit invoert met uw naam, komt u in uw eigen behandelomgeving terecht. Heeft u geen mail ontvangen dan kunt u het best contact opnemen met het centrum.

Download Raymedy software

Volg de aanwijzingen op uw scherm.

persoonlijk3– Sluit de Raycer aan met de zwarte kabel aan uw laptop/computer.

 

 

                   persoonlijk-4– Gebruik de platte kant van de Raycer op de aangegeven plaats.

 

persoonlijk-5                   – Plak de meegeleverde stickers op de aangeven plaats en sluit de draden aan. De kleur van de draden                                           heeft  geen functie. De Raycer kunt u naast u neerleggen.

koffertje

Tips en Trucs 

Amplitude. U kunt de sterkte van de behandeling zelf instellen. Maximaal 80{89dfa75d26bc823ed20743976daa020713e6fa2c1617fcfbbc37c6655326bcc1}. U hoeft de behandeling niet te voelen!

Stickers: Deze kunnen meerdere keren gebruikt worden. Als ze niet meer plakken dan kunt u ze weggooien. Als de electroden gebruikt worden kunt u de Raycer naast u neer leggen.

Tips: De behandeling kan vermoeidheid veroorzaken. Plan niet te veel op de dag van behandeling. Kies een rustig moment en drink vooral voldoende water. Probeer tijdens de behandeling te ontspannen.

Water: Het is verstandig om op de dag van behandeling extra water te drinken. 

Vervolg sessie: Indien u een tweede serie behandelingen gaat doen krijgt u geen mail. U kunt de nieuwe behandelingen downloaden in uw programma.

Afbeeldingsresultaat voor ezi-lightBehandeling met de Ezi-Light

Naast behandelingen met de Raycer wordt er ook gebruik gemaakt van de Ezi-light. De installatie werkt op dezelfde manier als voor de Raycer. Alleen dient u in het scherm de Ezi-light aan te vinken. 

Het is belangrijk dat de lamp altijd goed opgeladen is. Dit werkt het beste als u de lamp aansluit via een stopcontact.