Workshop voor Vermoeide heldinnen

Corona-tijd heeft al veel van ons gevraagd. Niemand heeft een pasklaar antwoord hoe we om moeten gaan alle veranderingen in ons dagelijks leven of onzekerheid over de toekomst. Het vraagt meer dan ooit het vertrouwen op eigen kracht en wijsheid.

De eerste avond op 4 juni was een succes. Nicolien Bot weet direct te boeien en te binden en zorgde ervoor dat de deelnemers van de avond met een goed gevoel en een paar mooie inzichten naar huis gingen.

Daarnaast zijn er heel veel vrouwen die zich al maandenlang extra inzetten voor de zorg voor anderen. Heldinnen zijn dat. Maar ook vermoeide heldinnen…

In samenwerking met de inspirerende coach – schrijfster Nicolien Bot organiseert Raymedy centrum Eindhoven een avond in de vorm van een workshop.  Speciaal voor vrouwen die willen weten hoe het met hun energiehuishouding is gesteld.

Elke benieuwde vrouw is welkom!

U krijgt:

  • inzicht in energie-gevende en -slurpende eigenschappen,
  • een meting van Raymedy
  • oefeningen die je helpen om energie op te bouwen
  • persoonlijk advies

Alle info van belang

Kosten

Normaal 75 euro, in juni bieden we deze workshop aan voor 25 euro!

Wanneer?

Donderdag donderdag 25 juni en 9 juli van 19.30 tot 21.30 uur

Locatie

Raymedy centrum Eindhoven Torenallee 53, 5617 BA Eindhoven

Nicolien Bot

Coach en schrijfster Nicolien Bot helpt mensen te vertrouwen op hun eigen wijsheid. Lees meer over haar

Donderdag 9 juli

Wilt u op donderdag 9 juli deelnemen? Schrijf snel in want er zijn maar 8 plaatsen beschikbaar

Donderdag 25 juni 

Deelnemen op donderdag 25 juni? schrijf u in. Let op! Er kunnen maar 8 benieuwde vrouwen mee doen per avond

Algemene informatie

Route

Onze praktijk bevindt zich op voormalig Philips terrein Strijp-S.  De weg naar ons centrum is afgesloten vanwege bouwwerkzaamheden.

Let op! De verschillende navigatie systemen geven een verkeerde route aan. Hierdoor bestaat het gevaar op rond dolen op Strijp-S.  De meeste navigatie systemen wijzen prima de weg naar parkeerterrein: Parking Lot aan de kastanjelaan.

Onderstaande link helpt u aan de hand van een aantal foto’s bij ons centrum te komen.

Parkeren

Vanwege de bouwwerkzaamheden kunt u helaas niet meer voor de deur parkeren. Het grote parkeerterrein om de hoek is goed te bereiken via de Kastanjelaan.  De parkeermeters werken met een bankpas. Er kan geen contant geld gebruikt worden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Raymedy centrum Eindhoven? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder: 040 845 17 08. Wilt u meer weten achter de techniek van de Raymedy methode dan klikt u op de lichtblauwe woorden. Wilt u graag teruggebeld worden laat dan uw telefoonnummer achter via de button. Een van de dames van Team Raymedy Eindhoven belt u dan terug.