AFT: Autogene Frequentie Therapie

Vanaf 1997 wordt de Autogene Frequentie Therapie (AFT)gebruikt voor diverse aandoeningen als een open been klachten, hersenbloedingen, en complicaties na letsel of operatie.

De autogene frequentie is nagenoeg hetzelfde als uw  eigen frequentie. Bij de eerste term ligt de nadruk meer op de trilling die het lichaam zelf genereert terwijl bij de eigenfrequentie het meer gaat om de extern aangeboden frequentie waarop het lichaam resoneert. AFT brengt het lichaam in letterlijk weer in beweging.

Bij de Raymedy Autogene Frequentie Therapie (AFT) wordt de individueel bepaalde frequentie aangeboden aan het lichaam door een elektromagnetisch veld. Dit heeft een zeer gunstig effect op microdoorbloeding, de doorbloeding tot in de kleinste vaatjes van het lichaam, de aanvoer en afvoerkanalen voor elke cel. Dit heeft talloze voordelen. Zo reduceert het de aanwezigheid van teveel afvalstoffen. Deze restproducten van reguliere processen die het lichaam niet goed heeft kunnen afvoeren, kunnen dan makkelijker het lichaam verlaten. Ook zware degeneratieve aandoeningen en aandoeningen, bijvoorbeeld het slecht genezen van wonden bij diabetes type 2, kunnen bijzonder effectief worden behandeld door het aanbieden van de autogene frequentie.