Tarieven

De behandelingen bij Raymedy centrum Eindhoven worden, mits aanvullend verzekerd, door de meeste zorgverzekeraars vergoed. De vergoedingen lopen per zorgverzekering nogal uiteen. Het loont dus de moeite om goed te kijken welke verzekering het beste bij u past ook de komende jaren.

De behandelingen van Raymedy centrum Eindhoven vallen onder Natuurgeneeskunde met prestatiecode 24005. Dit is een code voor overige Natuurgeneeskunde. Sinds 1 januari 2019 hebben o.a. CZ, Just, OHRA en Nationale Nederlanden Zorgverzekeringen en nu ook Zilverenkruis hun beleid aangepast. Indien u aanvullend verzekerd bent, waaronder ook Natuurgeneeskunde vermeld staat, krijgt u toch de behandelingen binnen ons centrum niet vergoed. Dit heeft niets met onze behandelingen te maken, maar helaas met de keuze van bepaalde zorgverzekeraars om sommige natuurgeneeskundige behandelingen wel te vergoeden en juist andere niet. Dus bent u via een van deze verzekeringen verzekerd dan is het helemaal zinvol om eens een vergelijking te maken. Ook zijn er diverse zorgverzekeraars oa. De Amersfoortse, Ditzo, DSW, InTwente en Stad Holland die alleen een vergoeding bieden als de zorg door een BIG geregistreerde arts wordt gegeven. Neem daarom altijd contact op met uw zorgverzekeraar voor de exacte voorwaarden.

Er zijn verschillende sites waar u de verzekeringen kunt vergelijken. De behandeling binnen ons centrum vallen onder natuurgeneeskunde, prestatiecode 24005. Op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/natuurgeneeskunde#vergoedingen ziet u alle verzekeringen in een duidelijk overzicht. Het loont de moeite eens goed te kijken en indien gewenst een overstap te maken.

Prijzen per consult of korte behandeling

Consult: meten en behandelen
€ 89,-
PsyChi consult
€ 130,-
Kort consult
€ 55,-
Thuisbehandeling
€ 55,-
Telefonisch consult
€ 40,-