Tarieven

De behandelingen bij Raymedy centrum Eindhoven worden, mits aanvullend verzekerd, door de meeste zorgverzekeraars vergoed. De vergoedingen lopen per behandeling nog al uit een. Het loont dus de moeite om ook voor 2020 goed te kijken bij welke verzekering u het beste af bent in verband met de behandelingen binnen Raymedy centrum Eindhoven. U kunt uw zorgverzekering wijzigen tot en met 31 december 2019. Uw oude zorgverzekering moet in ieder geval opgezegd zijn vóór 1 januari 2020. U heeft dan nog tot 1 februari 2020 om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

De behandelingen van Raymedy centrum Eindhoven vallen onder Natuurgeneeskunde met prestatiecode 24005. Dit is een code voor overige Natuurgeneeskunde. Sinds 1 januari 2019 hebben o.a. CZ, Just, OHRA en Nationale Nederlanden Zorgverzekeringen hun beleid aangepast. Indien u aanvullend verzekerd bent, waaronder ook Natuurgeneeskunde vermeld staat, krijgt u toch de behandelingen binnen ons centrum niet vergoed. Dit heeft niets met onze behandelingen te maken, maar helaas met de keuze van bepaalde zorgverzekeraars om sommige natuurgeneeskundige behandelingen wel te vergoeden en juist andere niet. Dus bent u via een van deze verzekeringen verzekerd dan is het helemaal zinvol om eens een vergelijking te maken voor 2020. Ook zijn er diverse zorgverzekeraars oa. De Amersfoortse, Ditzo, DSW, InTwente en Stad Holland die alleen een vergoeding bieden als de zorg door een BIG geregistreerde arts wordt gegeven. Neem daarom altijd contact op met uw zorgverzekeraar voor de exacte voorwaarden.

Er zijn verschillende sites waar u de verzekeringen kunt vergelijken. De behandeling binnen ons centrum vallen onder natuurgeneeskunde, prestatiecode 24005. Op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/natuurgeneeskunde#vergoedingen ziet u alle verzekeringen in een duidelijk overzicht. Het loont de moeite eens goed te kijken en indien gewenst een overstap te maken.

Prijzen per consult of korte behandeling

Consult
€ 89,-
PsyChi consult
€ 120,-
Kort consultant
€ 50,-
Huidbehandeling
€ 120,-
Lymfe behandeling
€ 100,-
Thuisbehandeling
€ 51,-
Telefonisch consult
€ 40,-

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Behandelingen worden veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering op condities van uw polis van de zorgverzekeraar. Het is verstandig hier uw (aanvullende) polisvoorwaarden op na te slaan. Alle prijzen zijn  geldig tot 31.12.2020.

De betaling vindt bij voorkeur plaats direct na de behandeling met pin of contant. U ontvangt dan direct de rekening met bevestiging. Een afspraak kunt u kosteloos annuleren tot 24 uur van tevoren.

Het is verstandig hier uw (aanvullende) polisvoorwaarden op na te slaan.

Benodigde codes voor de zorgverzekering:

Praktijk code
90-56957
AGB code
90-048397
VBAG nr
21 30 800
RBCZ
910972R
BIG
99012671030