Thuisbehandeling

Raymedy centrum Eindhoven biedt de mogelijkheid om thuis behandelingen uit te voeren. Hierdoor kunt u op zeer effectieve wijze ziekteverwekkers zoals virussen, bacteriën of schimmels op een natuurlijke manier aanpakken.

Naast ziekteverwekkers onschadelijk maken kunnen ook blessures heel goed thuis behandeld worden.

De behandel koffer, wat kan ik verwachten?

Bekijk in dit filmpje hoe de thuisbehandeling in zijn werk gaat.

Thuis behandelen stap voor stap

1

U ontvangt een email

U ontvangt een e-mail van Raymedy.com. Let op: deze komt regelmatig in de spam terecht. Hierin vindt u uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de thuis behandel programma.
2

Download en installeer de Raymedy software

Download de het thuis behandel programma, Raymedy software, via de blauwe knop aan de linkerkant of via de link in de email. Zodra u het programma heeft gedownload, kunt u deze openen en installeren op uw computer of laptop. Let op: het programma kunt u uitsluitend installeren op een Windows laptop.
3

Start het programma en login

U kunt nu het programma starten. U kunt inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord die in de email zijn meegestuurd. Wanneer u succesvol bent ingelogd, kunt u beginnen met het gebruiken van Raymedy software.

Beginnen met uzelf thuis te behandelen?

Start dan hier met het downloaden van de thuis behandel software.

Download Raymedy software

Veel gestelde vragen

Wat kost het?

De thuisbehandelingen worden berekend aan 50,- euro per week. Deze kosten worden berekend op het moment dat u terugkomt voor de volgende behandeling. Indien u de thuisset niet kunt gebruiken of het duurt nog een tijd voordat er een behandeling in het centrum volgt dan kunt u het beste de set terug bezorgen zodat de kosten niet oplopen. Zo kunnen andere cliënten er weer gebruik van maken.

Geen e-mail ontvangen?

Deze kan in uw spambox terecht zijn gekomen. Zo niet laat het ons weten, dan sturen we u de inloggegevens.

U voelt niets, werkt het wel?

Jazeker, u hoeft niets te voelen van de behandeling.

Ik heb mijn Raycer kapot laten vallen. Wat nu?

Dat kan gebeuren, het is natuurlijk wel vervelend. Neem contact op met ons centrum.

Er staat 20 procent in het scherm. Klopt dat?

U kunt het instellen naar wat u aan kunt. 80 procent is maximaal. U hoeft niets van de trillingen te voelen want dat is niet prettig. Voelt u wel wat dan kunt u het naar beneden bijstellen.