Behandelingen

Het resultaat telt. De insteek van Raymedy centrum Eindhoven is dat er na drie behandelingen genoeg vooruitgang moet zijn in het klachtenbeeld. De ervaring leert inmiddels dat dit bijna altijd het geval is.

Raymedy centrum Eindhoven heeft een aantal behandelingen in huis. Maar wat kunt u verwachten als u naar Raymedy centrum Eindhoven komt?

Hoe ziet een behandeling er uit?

Na een korte kennismaking ….

De kracht van Raymedy zit onder andere in het inzichtelijk maken van de plaatsen waar voldoende, te weinig of te veel energie in uw lichaam zit. Een behandeling start altijd met het meten van deze energie. Dit gebeurt door middel van  een digitale druk pen die aangesloten is op een laptop. Hiermee wordt de weerstand in het lichaam gemeten en via de computerapplicatie kunnen zo problemen in energiebanen gelokaliseerd en inzichtelijk gemaakt worden. Voor de meting gebruiken wij het uiteinde van de vingers en tenen.  U ziet de verdeling van de energie zelf ook in het beeldscherm en samen met uw therapeut bespreekt u uw klachten en wordt gekeken of deze te verklaren zijn door de verdeling van de energie.

Voor behandeling

Na behandeling

Als daar aanleiding voor is dan wordt er een thermografische scan gemaakt. Hiervoor neemt u een comfortabele houding aan en worden er 6 thermometers op u geplakt. Deze thermometers registreren de temperatuur terwijl er via licht en magneetveld therapie signalen naar u worden gestuurd. Dit zijn test signalen van 10 seconden. Dit is juist genoeg tijd voor uw lichaam om van temperatuur te veranderen. Op het scherm is dan duidelijk te zien onder invloed van welke therapie de temperatuur van uw lichaam veranderd. Zo weet uw therapeut precies met welke therapie u op dat moment het meest geholpen bent.

Nu wordt er behandeld

De signalen die uit de thermografische test naar voor komen samen met uw klacht bepalen hoe de behandeling eruit gaat zien. Dit plan bestaat uit behandelingen met Raymedy´s.  Raymedy’s zijn behandelingen die op celniveau uw lichaam aanzetten om zichzelf te repareren. Het klinkt nog al moeilijk maar dat is de werking van een cholesterolremmer ook.

De Raymedy’s kunnen  kunnen worden gegeven met verschillende apparaten.  De software stuurt het apparaat via de laptop aan. Er wordt gewerkt met licht en/of magnetisch veld. Zelfs de kleinste celstructuren worden door het licht en magnetisme beroerd.  De meting en  behandeling verlopen pijnloos en duren ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Na het behandelen wordt u met de meetpen opnieuw doorgemeten. Hierdoor kunt u direct zien welke invloed de behandeling op u heeft. De meeste behandelingen hebben direct invloed op uw systeem. Het is belangrijk om op deze dag voldoende water te drinken.

De eerst volgende behandeling start weer met het meten op de handen en voeten. Zo kunt u direct in het scherm zien welke punten verbeterd zijn en welke juist aandacht nodig hebben.

Naast de thermografische scans zijn er nog andere behandelingen mogelijk.

Raymedy PshyChi behandeling

Alle gebeurtenissen en herinneringen worden opgeslagen in uw cellen. Weten hoe dit werkt en wat we hieraan kunnen doen? Bekijk onderstaand filmpje.

Naast de thermografische scans, hebben wij ook de behandelingen:

Thuis behandelen

Raymedy centrum Eindhoven biedt de mogelijkheid om thuis behandelingen uit te voeren. Hierdoor kunt u op zeer effectieve wijze ziekteverwekkers zoals virussen, bacteriën of schimmels op een natuurlijke manier aanpakken.

Lees meer over thuis behandelen…

Autogene Frequentie Therapie

Bij de Raymedy Autogene Frequentie Therapie (AFT) wordt de individueel bepaalde frequentie aangeboden aan het lichaam door een elektromagnetisch veld. Dit heeft talloze voordelen.

Lees meer over AFT…