Veelgestelde vragen

Mocht uw vraag er niet bij staan, kunt u natuurlijk naar het centrum bellen via 040-8451708.

Hoe kan de Raymedy therapie werken voor zoveel verschillende klachten?

Als u begrijpt dat een lichaam uit frequenties bestaat dan begrijpt u ook dat een klacht veroorzaakt kan worden door frequenties die niet werken zoals het hoort. Met de Raymedy methode kan worden gemeten waar en met welke frequenties hulp nodig is om een klacht te herstellen. Dat is dus heel breed en op verschillende niveaus.

Wordt de behandeling van Raymedy centrum Eindhoven vergoed?

De behandeling wordt deels vergoed mits u aanvullend verzekerd bent. Er zijn een aantal uitzonderingen zoals CZ, Ohra, Just, Nationale Nederlanden, Ohra, De Amersfoortse en Ditzo vergoeden de behandeling niet. Bent u verzekerd via IZZ dan is het afhankelijk of u dat via VGZ of via CZ heeft afgesloten. VGZ vergoed de behandeling wel, IZZ via CZ niet.

Hoeveel behandelingen ga ik nodig hebben?

Dat is van te voren lastig te zeggen. Het aantal behandelingen hangt af van de soort klacht dat u heeft. Raymedy centrum Eindhoven houdt in ieder geval de regel aan dat bij 3 behandelingen resultaat moet zijn anders kijken we samen met u naar een passend alternatief. Raymedy centrum Eindhoven heeft een moto: geen behandeling te veel, geen supplement te veel!

Ik wil een afspraak maken, hoe doe ik dat?

Via de site kunt u een afspraak maken. Heeft u een andere vraag dan kunt u natuurlijk naar het centrum bellen 040-8451708.

Ik zie verschillende soorten behandelingen, welke is voor mij goed?

De eerste behandeling is altijd een Raymedy behandeling. Daarin wordt u door gemeten en worden er twee scans gemaakt. Met de uitslag van de scan in de hand wordt u direct behandeld. Als blijkt dat de klacht mede veroorzaakt wordt door een onderliggende ziekmaker dan bestaat de volgende behandeling uit een Zapscan. Heeft u interesse in een PsyChi behandeling dan wordt toch eerst een basis scan gedaan.

Kan ik parkeren voor de deur?

U kunt op beide locaties GRATIS parkeren voor de deur.