Raymedy Centrum Eindhoven

Team Raymedy centrum Eindhoven is gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen door middel van de Raymedy apparatuur. In het centrum wordt gebruik gemaakt van licht en (ultrasoon) geluid dat hoort bij deze tijd. Geen snijwerk of maandenlange revalidatie, met de moderne Raymedy apparatuur wordt de oorzaak van uw klacht inzichtelijk gemaakt en aangepakt. En dat alles  op u afgestemd.  Luisteren naar u, dat vinden wij belangrijk maar ook een meetbaar resultaat is wat wij willen zien. Daarbij is het belangrijk dat we altijd reëel zijn.

Ons centrum biedt u

Effectief en Meetbaar

Effectieve behandelingen zonder bijwerkingen en met een meetbaar resultaat te zien op een beeldscherm

Geen wachtlijsten

Geen wachtlijsten waardoor u snel terecht kunt. Ook voor spoed en acute situaties.

Meten en behandelingen

Metingen en behandelingen op één dag en één locatie

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht, een duidelijk aanspreekpunt en een ruim geplande behandeling

Thuis behandelen

Eventueel thuis behandelingen om uzelf dagelijkse thuis te behandelen

Alles onder één dak

Alles onder één dak: Raymedy, voeding, orthomoleculair, coaching

Algemene informatie

Tarieven

De behandelingen bij Raymedy centrum Eindhoven worden, mits aanvullend verzekerd, door de meeste zorgverzekeraars vergoed. De vergoedingen lopen per behandeling nog al uit een. Het loont dus de moeite om ook voor 2020 goed te kijken bij welke verzekering u het beste af bent in verband met de behandelingen binnen Raymedy centrum Eindhoven. U kunt uw zorgverzekering wijzigen tot en met 31 december 2019. Uw oude zorgverzekering moet in ieder geval opgezegd zijn vóór 1 januari 2020. U heeft dan nog tot 1 februari 2020 om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Route

Onze praktijk bevindt zich op voormalig Philips terrein Strijp-S.  Vanaf 1 juli 2019 is de weg naar ons centrum voor 2 jaar afgesloten vanwege bouwwerkzaamheden.

Let op! De verschillende navigatie systemen geven een verkeerde route aan. Hierdoor bestaat het gevaar op rond dolen op Strijp-S.  De meeste navigatie systemen wijzen prima de weg naar parkeerterrein: Parking Lot aan de kastanjelaan.

Onderstaande link helpt u aan de hand van een aantal foto’s bij ons centrum te komen.

Parkeren

Vanwege de bouwwerkzaamheden kunt u helaas niet meer voor de deur parkeren. Het grote parkeerterrein om de hoek is goed te bereiken via de Kastanjelaan.  De parkeermeters werken met een bankpas. Er kan geen contant geld gebruikt worden.

Behandelovereenkomst

Als u een afspraak maakt, dient u akkoord met de voorwaarden uit de behandelovereenkomst van Raymedy Centrum Eindhoven.

AVG gegevensbescherming

Vanaf 2018 is de General Data Protection Regulation (GDPR en AVG in het Nederlands) van kracht gegaan. Deze wet schrijft kaders voor waarbinnen de verwerking van persoonsgegevens moet plaatsvinden. Zo moet er altijd een geldige reden (grondslag) zijn waarom wij uw persoonsgegevens verzamelen  alsook een duidelijk omschreven doel.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Raymedy centrum Eindhoven? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder: 040 845 17 08. Wilt u meer weten achter de techniek van de Raymedy methode dan klikt u op de lichtblauwe woorden. Wilt u graag teruggebeld worden laat dan uw telefoonnummer achter via de button. Een van de dames van Team Raymedy Eindhoven belt u dan terug.