Uw gezondheid onder controle met de ReadMe & PowerMe!

Alle kennis en ervaring van de Raymedy methode zit verstopt in de ReadMe en PowerMe. Met de ReadMe kan snel worden gemeten hoe u er voor staat en wat er nodig is om het verder te verbeteren. De PowerMe heeft honderden krachtige signalen in zich die heel subtiel uw cellen weer laten doen waar ze voor bedoeld zijn.  En dat allemaal heel simpel via een app op uw iPhone.

Al sinds 1996 worden mensen heel effectief behandeld met Raymedy maar nu kunt u zelf aan de slag. Niet alleen voor uzelf een fantastisch apparaat maar ook voor uw hele gezin! De ReadMe & PowerMe geeft u inzicht in uw eigen lichaam want behalve meten en behandelen geeft de app ook adviezen over uw lifestyle.

 

ReadMe

De set die u ook thuis in shape houdt bestaat uit 3 onderdelen. De gratis te downloaden app op uw iPhone, de ReadMe en de PowerMe. De ReadMe maakt het uniek. Met de ReadMe kunt u meten hoe de herstellende energie van uw lichaam op dat moment is. Door uw lichaam stroomt energie, en dat is maar goed ook. Die energie zorgt ervoor dat uw organen goed functioneren. Als er iets met die energie voorziening aan de hand is dan kunnen er klachten ontstaan. Met de ReadMe meet u op 24 punten op uw lichaam de energie en leest u simpel in uw beeldscherm af wat er goed is en wat juist niet.

Er volgen direct een aantal aanbevelingen en uitleg. Dus u krijgt een verklaring van wat u in uw beeldscherm ziet.

PowerMe

Met de PowerMe hebt u direct een volledige reisapotheek in huis. Na de meting met de ReadMe pen kunt u kiezen om direct de therapie signalen te gebruiken die worden geadviseerd. Dit zijn precies de signalen, licht of microstroom, die uw lichaam weer in evenwicht krijgt.

Dit zijn dezelfde soort signalen die worden gebruikt tijdens uw behandeling bij Raymedy centrum Eindhoven.

 

Raymedy groepen

De PowerMe kan u dus signalen geven die u op dat moment nodig heeft, na de meting met de ReadMe. Daarnaast zitten er ook een aantal Raymedy groepen in die succesvol zijn bij diverse ongemakken of klachten. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een jetlag behandelen of als u last hebt van een nachtdienst. Maar ook bij stress of het herstellen van een operatie biedt de PowerMe altijd een mooie oplossing.

Raymedy en Blessure                                      Ploegendienst en Raymedy                                             Rimpels en Raymedy

 

Snel aan de slag?

In tijden van Corona wordt het nog duidelijker dat we goed voor ons zelf en voor ons gezin moeten zorgen. Met de ReadMe en PowerMe kunt u op een hele simpele manier uw gezondheid meten en verbeteren.  U lichaam heeft veel zelf herstellend vermogen, de PowerMe geeft u precies de signalen die het nodig heeft om dit vermogen te kunnen gebruiken. Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u direct gebruik maken van de ReadMe en PowerMe Klik hier!

ReadMe en PowerMe App downloaden