fbpx
Categorie

Algemeen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Corona en Raymedy

We hoeven u niet te vertellen dat Nederland in de ban is van Covid-19. Iedereen is ermee bezig of heeft verschijnselen veroorzaakt door Covid-19. Helaas is Raymedy centrum Eindhoven gesloten vanwege de regels die op dit moment leidend zijn. Maar innovatief als Raymedy is, wordt er heel hard gewerkt om ook u op afstand van dienst te kunnen zijn.

Preventie met Raymedy

U bent een cliënt van Raymedy centrum Eindhoven, u kent de kracht van de Raymedy methode! Normaal meten wij in onze praktijk welke behandeling voor u van belang is. Dat kan nu helaas niet. Dan moeten we het anders aanpakken. Als cliënt ligt u ons na aan het hart, het zou heel fijn zijn als u, en uw gezin, deze periode ongeschonden doorkomt. Om uw immuunsysteem te versterken is er daarom een speciaal programma gebouwd. Dit programma kunt u gebruiken met onze beamer. Raymedy Beamer

Onze behandelingen in de praktijk zijn het beste geschikt voor het aanpakken van virussen en dat kon u ook al deels thuis doen. Nu is er een kleine aanpassing gedaan in onze software waardoor u nog makkelijker zichzelf thuis kunt behandelen(als u beschikt over een Windows laptop) . Dat wil zeggen dat u een beamer krijgt opgestuurd. Daarnaast sturen wij u via uw mail een programma en inloggegevens zodat u zelf thuis uw immuunsysteem kan versterken. Raymedy centrum Eindhoven vindt het vooral belangrijk dat het goed gaat met u! Om in deze vreemde tijden toch iets aan te kunnen bieden dat u verder kan helpen kunnen wij de Beamer, de rode knop waarmee u in de praktijk altijd behandeld wordt, opsturen. U betaalt 40,- euro per week. Na afloop stuurt of geeft u ons de beamer weer terug. Met de Beamer aan de slag? Klik hier!

Behandelen met Raymedy

U hebt de diagnose al op zak? Ook dan kunt u aan de slag met de Raymedy behandeling. De mensen die tot nu toe op deze manier met de thuis behandeling de Corona infectie hebben aangepakt zijn er zeer over te spreken. Binnen 12 uur na de behandeling hadden de cliënten al bijna geen klachten meer. Met de Beamer aan de slag? Klik hier!

Ik wil graag weten of ik al anti stoffen heb

Iemand die de griep, veroorzaakt door Covid-19, heeft doorgemaakt heeft antistoffen opgebouwd en kan die griep niet voor de tweede keer krijgen. Bij milde verschijnselen bent u waarschijnlijk niet getest maar zou u toch al genoeg beschermende antistoffen kunnen hebben. Eigenlijk zou het dus fijn zijn om te weten of u die anti stoffen heeft. Raymedy centrum Eindhoven biedt nu een test aan.

Het betreft een sneltest (15 minuten), die door u zelf uitgevoerd kan worden. Normaal gesproken is het de bedoeling dat een therapeut bij u de test afneemt, dit kan helaas op dit moment niet maar wij kunnen u wel via videobellen ondersteunen. De test geeft aan of u recent een corona-infectie heeft doorgemaakt en of u bent geïmmuniseerd. In het laatste geval is de kans op een herhaalde infectie met het virus heel klein. Wilt u de test toegestuurd krijgen? Klik hier!

Lange termijn oplossing

De Raymedy ReadMe en PowerMe biedt ook een geweldige oplossing om u zowel preventief als bij ziekte thuis verder te helpen. Met deze innovatieve thuis set kunt u zichzelf, via uw eigen iPhone,  regelmatig meten en behandelen. Niet alleen voor uzelf fijn maar ook voor uw hele gezin. Ook via deze ReadMe & PowerMe kunt u heel goed werken aan uw eigen immuunsysteem en dat van uw huisgenoten. De signalen voor het versterken van uw immuunsysteem worden tijdens deze Corona periode gratis aangeboden.

U leert uw lichaam steeds beter kennen door regelmatig te meten en te behandelen met de ReadMe & PowerMe app. Mocht u meer ondersteuning nodig hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen, dan kijken we samen waarmee we u verder mee kunnen helpen. Meer weten over de ReadMe & PowerMe? Klik hier!

En niet onbelangrijk als afsluiter, zorg goed voor u zelf en blijf gezond.

 

Hatsjoeh!

Geloof het of niet, er zijn alweer mensen met hooikoorts klachten. Door de zachte winter lijkt het nog eerder te zijn begonnen dan andere jaren. Wist u dat 1 op de 5 Nederlanders last heeft van hooikoorts. Dat kan in lichte mate zijn maar ook in een super heftige vorm waarbij mensen maanden niet naar buiten willen en kunnen. Eigenlijk best raar natuurlijk. Een boom, gras of andere pollen horen bij de natuur en dan is het gek dat je daar niet tegen kunt. Maar ja….. als er zoveel mensen niet tegen kunnen dan zal er wel iets aan de hand zijn.

Ondanks de allergietabletjes en neussprays komen mensen met moeite de lente door en dan wil je toch weten waar het vandaan komt. De echte oorzaak van uw hooikoorts vindt u in de darmen. Heel vreemd maar waar. Dingen die u eet, medicijnen die u slikt of beestjes in uw lichaam die niet echt welkom zijn, kunnen rommel in uw lichaam veroorzaken. Als er maar genoeg rommel zit dan loopt op een gegeven moment uw emmertje over en dan is elke boom er snel al een te veel.

Is een neusspray dan logisch?

De klachten verminderen natuurlijk wel met een spray of een pilletje maar dat is steeds maar tijdelijk. De medicijnen helpen vaak maar daarnaast zorgen ze er ook voor, dat het toch al vollopende emmertje nog meer overloopt. Dit geeft dan vaak het jaar erop nog meer klachten. De oorzaak zoeken en behandelen lijkt dan toch een logischer antwoord. Mooi dat dit met de Raymedy methode vrij eenvoudig is. Het opsporen van de oorzaak en het behandelen daarvan is vaak afdoende om een zomer lang zonder klachten door te komen. Vaak is het zo dat de hooikoorts helemaal niet meer terugkomt.

Ik ben tot in Amerika geweest om van mijn hooikoorts af te komen, niets heeft geholpen. Met jullie Raymedy behandeling heb ik een fantastische zomer gehad. Ik ben jullie super dankbaar. Pierre van den Brink, Eindhoven

Zo  makkelijk?

Precies, zo makkelijk! De oorzaak van uw klacht zoeken en behandelen klinkt zo makkelijk maar dat is juist wat er binnen Raymedy centrum Eindhoven de hele dag gebeurt.  Mooi is ook dat er maar weinig behandelingen nodig zijn. En als u even goed hebt opgelet slaat u twee vliegen in een klap. Uw hooikoorts verdwijnt en de onderliggende oorzaak is ook opgelost. Hoe vroeger u er bij bent in het jaar, hoe beter het resultaat. Bel voor een afspraak naar 040 – 845 17 08.

Enge beestjes

HPV-virus en Raymedy

De TV en kranten staan er bol van. De laatste 2 weken draait alles om het Coronavirus. Tot nu toe vooral actief in China. Maar de angst dat het ook Nederland plat gaat leggen is af te lezen uit de reactie van het RIVM en minister van Medische Zorg Bruno Bruins schaalt op naar het hoogste niveau van waakzaamheid. Tot nu toe is nog te weinig over het virus bekend om te kunnen zeggen hoe gevaarlijk en besmettelijk het eigenlijk is. Het virus zou een flinke griep kunnen veroorzaken, die bij een enkeling die al verzwakt is, dodelijk kan zijn. Natuurlijk is dat niet fijn!

HPV of Epstein Barr-virus

Bij Raymedy centrum Eindhoven krijgen we wel met meer virussen te maken die zelfs bij gezonde mensen behoorlijk veel schade aan kunnen richten. Wat de denken van het Epstein barr-virus of het Humaan papillomavirus (HPV), ook geen lekkere jongens zullen we maar zeggen.

Het HPV zou baarmoederhalskanker veroorzaken, en dat is toch een behoorlijke stap erger dan een griep. Gelukkig kennen wij in Nederland het bevolkingsonderzoek en worden vrouwen regelmatig gecontroleerd. Maar goed, als een arts belt na je controle dan is dat meestal geen goed nieuws. Wordt vastgesteld je HPV bij je draagt dan valt daar regulier niet zoveel aan te doen.

Gelukkig zijn er knappe koppen in Nederland die hebben bedacht hoe dat wel op te lossen is. Met de Raymedy methode lukt het gelukkig wel! Nu lijkt het volgende heel ingewikkeld maar dat valt toch reuze mee. Het virus heeft een trilling, niet voor te stellen maar neem het maar aan. Met de Raymedy apparatuur kan worden opgespoord welke trilling nodig is om jouw niet zo leuke vriendjes weg te jagen. Alleen opsporen is niet zo zinvol, want via de arts wist je al dat je nieuwe huisdiertjes had, maar er ook tegen behandelen met trillingen, hoe mooi is dat.

Gisteren telefoontje gehad, er is geen HPV meer aanwezig en ook geen onrustige cellen! Super nieuws dus. “

Mieke, Liempde

Dus op een hele vriendelijke manier wordt het beestje verzocht het lichaam te verlaten. De behandelingen vinden deels thuis plaats dus heel makkelijk. 

Weerstand

Behalve de Raymedy behandeling is de weerstand verhogen natuurlijk ook belangrijk in het geval van een virus. Het is niet voor niets dat wij zeggen, de R van Raymedy in de maand. Dit zijn typisch maanden waarin onze cliënten laten checken of het goed zit met hun weerstand. Ook dat is te meten met de Raymedy methode. Wat heeft het lichaam nodig om dat immuunsysteem een beetje goed te laten functioneren zodat bijvoorbeeld het Corona virus geen kwaad kan doen. Zonder medicijnen op een hele (bio)logische manier wordt er gemeten en behandeld. Sterker de winter door, een goed idee!

En nu gaat het me lukken!

Afvallen met Raymedy

Een nieuw jaar is begonnen en de goede voornemens vliegen je om de oren. Met stip op 1 is het voornemen om meer te bewegen, meer te sporten. Dat is mooi! Door de jaren heen zijn mensen steeds minder gaan bewegen terwijl een lichaam eigenlijk best veel beweging nodig heeft. Het volhouden van de goede voornemens die gemaakt zijn, terwijl er onder de kerstboom nog een extra kransje verorbert werd,  lijkt toch altijd weer moeilijker dan gedacht. Hoe kan dat nou?

“Het lukt veel mensen niet om de leefstijlverandering langdurig vol te houden.”

Hanno Pijl hoogleraar diabetologie

Welke aspecten zorgen er nu voor dat iemand het gezonde gedrag nu wel volhoudt? Er zijn aanwijzingen dat het helpt als mensen haalbare doelen stellen.  Ook directe terugkoppeling als iets misgaat helpt, net als steun van de omgeving.

Maar wat nu als het een gevecht blijft?

Dat uw lichaam steeds maar vraagt naar zoet eten, of veel eten, of dat alleen de gedachten aan de sportschool u al misselijk maakt. Dit kan een oorzaak hebben. Een onderzoek naar waarom dit zo moeilijk voor u is lijkt de beste start van uw nieuwe ik!

Raymedy centrum Eindhoven kijkt samen met u via de Raymedy methode of er een oorzaak is voor uw klachten. Van overgewicht, stoppen met roken of gebrek aan energie, alles heeft een oorzaak. Door de slimme scans van Raymedy is snel duidelijk wat er aan de hand is. Misschien wel een vitamine gebrek, een allergie, een onderliggend virus of wat te denken van stress.

Doorzetten

Met de Raymedy ondersteuning gaat uw lichaam weer beter werken en krijgt u energie om iets te ondernemen. Dus wat de omgeving of uw arts ook zegt, als er iets in uw lichaam tegenwerkt dan is het zaak om dat op te lossen voordat de frustratie over het falen van uw goede voornemens u de das om doet.

Op weg naar je vernieuwde ik samen met Raymedy?

Een prachtig cadeau aan jezelf om je goede voornemens kracht bij te zetten door een afspraak te maken bij Raymedy centrum Eindhoven. Wij zijn nieuwsgierig welke uitdaging u voor ons heeft!

 

 

Elke keer weer een verrassing!

Raymedy centrum EIndhoven is dankbaar

Donderdag 12 december vierden wij samen men onze cliënten het 5 jarig bestaan van Raymedy centrum Eindhoven. Wat een prachtige dag! De eerste cliënten stonden al voor 9 uur te wachten op een kop koffie en een gratis meting.

De hele dag door mooie verhalen van mensen die in die 5 jaar langs zijn gekomen met hun klachten en die dankbaar zijn voor de mooie resultaten van het behandelen met de Raymedy methode. Dat de behandelingen succesvol zijn wordt dan nog meer duidelijk als cliënten dierbaren meenemen om ook kennis te maken met de Raymedy methode en ons centrum. Ondanks dat met de Raymedy methode maar weinig behandelingen nodig zijn bouwen wij toch met onze cliënten een band op die niet stopt na de behandeling. Men komt terug als ze een andere klacht ervaren of men komt terug met iemand waarvan ze denken dat het ook zou kunnen helpen. Dat is mooi!

Een hele dag korte gratis metingen doen geeft veel nieuwe contacten en verhalen en het is elke keer weer een verrassing. Verhalen waarvan je onder de indruk bent, met soms zelfs tot kippenvel aan toe. En dan na een dag van 12 uur aan een stuk meten zitten we als team heel gelukzalig samen de dag door te temen en beseffen hoe gelukkig we mogen zijn dat we dit werk mogen doen en dat er zoveel fijne mensen naar ons toe komen. Het slapen lukte bij ons allen niet zo goed, vol van verhalen en een heerlijk gevoel.

Alle belangstellenden van harte bedankt voor al jullie felicitaties, cadeautjes en lieve woorden. We gaan er weer vol tegen aan voor de komende 5 jaar. Denk er vooral aan om uw verzekering na te kijken zodat ook volgend jaar uw behandelingen bij Raymedy centrum Eindhoven (deels) vergoed worden.

Team Eindhoven

Mechthild, Claudia, Dominique, Hanka, Kim, Pleunie