Categorie

Algemeen

En nu gaat het me lukken!

Afvallen met Raymedy

Een nieuw jaar is begonnen en de goede voornemens vliegen je om de oren. Met stip op 1 is het voornemen om meer te bewegen, meer te sporten. Dat is mooi! Door de jaren heen zijn mensen steeds minder gaan bewegen terwijl een lichaam eigenlijk best veel beweging nodig heeft. Het volhouden van de goede voornemens die gemaakt zijn, terwijl er onder de kerstboom nog een extra kransje verorbert werd,  lijkt toch altijd weer moeilijker dan gedacht. Hoe kan dat nou?

“Het lukt veel mensen niet om de leefstijlverandering langdurig vol te houden.”

Hanno Pijl hoogleraar diabetologie

Welke aspecten zorgen er nu voor dat iemand het gezonde gedrag nu wel volhoudt? Er zijn aanwijzingen dat het helpt als mensen haalbare doelen stellen.  Ook directe terugkoppeling als iets misgaat helpt, net als steun van de omgeving.

Maar wat nu als het een gevecht blijft?

Dat uw lichaam steeds maar vraagt naar zoet eten, of veel eten, of dat alleen de gedachten aan de sportschool u al misselijk maakt. Dit kan een oorzaak hebben. Een onderzoek naar waarom dit zo moeilijk voor u is lijkt de beste start van uw nieuwe ik!

Raymedy centrum Eindhoven kijkt samen met u via de Raymedy methode of er een oorzaak is voor uw klachten. Van overgewicht, stoppen met roken of gebrek aan energie, alles heeft een oorzaak. Door de slimme scans van Raymedy is snel duidelijk wat er aan de hand is. Misschien wel een vitamine gebrek, een allergie, een onderliggend virus of wat te denken van stress.

Doorzetten

Met de Raymedy ondersteuning gaat uw lichaam weer beter werken en krijgt u energie om iets te ondernemen. Dus wat de omgeving of uw arts ook zegt, als er iets in uw lichaam tegenwerkt dan is het zaak om dat op te lossen voordat de frustratie over het falen van uw goede voornemens u de das om doet.

Op weg naar je vernieuwde ik samen met Raymedy?

Een prachtig cadeau aan jezelf om je goede voornemens kracht bij te zetten door een afspraak te maken bij Raymedy centrum Eindhoven. Wij zijn nieuwsgierig welke uitdaging u voor ons heeft!

 

 

Elke keer weer een verrassing!

Raymedy centrum EIndhoven is dankbaar

Donderdag 12 december vierden wij samen men onze cliënten het 5 jarig bestaan van Raymedy centrum Eindhoven. Wat een prachtige dag! De eerste cliënten stonden al voor 9 uur te wachten op een kop koffie en een gratis meting.

De hele dag door mooie verhalen van mensen die in die 5 jaar langs zijn gekomen met hun klachten en die dankbaar zijn voor de mooie resultaten van het behandelen met de Raymedy methode. Dat de behandelingen succesvol zijn wordt dan nog meer duidelijk als cliënten dierbaren meenemen om ook kennis te maken met de Raymedy methode en ons centrum. Ondanks dat met de Raymedy methode maar weinig behandelingen nodig zijn bouwen wij toch met onze cliënten een band op die niet stopt na de behandeling. Men komt terug als ze een andere klacht ervaren of men komt terug met iemand waarvan ze denken dat het ook zou kunnen helpen. Dat is mooi!

Een hele dag korte gratis metingen doen geeft veel nieuwe contacten en verhalen en het is elke keer weer een verrassing. Verhalen waarvan je onder de indruk bent, met soms zelfs tot kippenvel aan toe. En dan na een dag van 12 uur aan een stuk meten zitten we als team heel gelukzalig samen de dag door te temen en beseffen hoe gelukkig we mogen zijn dat we dit werk mogen doen en dat er zoveel fijne mensen naar ons toe komen. Het slapen lukte bij ons allen niet zo goed, vol van verhalen en een heerlijk gevoel.

Alle belangstellenden van harte bedankt voor al jullie felicitaties, cadeautjes en lieve woorden. We gaan er weer vol tegen aan voor de komende 5 jaar. Denk er vooral aan om uw verzekering na te kijken zodat ook volgend jaar uw behandelingen bij Raymedy centrum Eindhoven (deels) vergoed worden.

Team Eindhoven

Mechthild, Claudia, Dominique, Hanka, Kim, Pleunie