fbpx

Winkelmand

Categorie

Centrum

5 jaar Raymedy Centrum Eindhoven

Wie jarig is trakteert

Zo wat zijn wij trots op ons eerste lustrum! Na een fikse verbouwing zijn we precies 5 jaar geleden van start gegaan met ons centrum. Eerst als I-health centrum Eindhoven en na een klein jaar werd de naam veranderd naar Raymedy centrum Eindhoven. Raymedy de oplossing voor gezondheidsklachten.  Het gaat goed met ons centrum en dat mag gevierd worden.

Dik tevreden

Terugkijkend op die 5 jaar mogen we heel tevreden zijn over de resultaten, tevreden cliënten en groei. Daarnaast zien we een ontwikkeling dat de Raymedy oplossing voor steeds meer mensen de gewone oplossing wordt voor een steeds breder scala aan klachten. Mensen weten ons te vinden!

Dat moet dus gevierd worden!

Zonder onze cliënten hadden wij geen feest kunnen vieren dus we vieren dan ook juist feest met cliënten en alle belangstellenden. Donderdag 12 december vieren we 12 uur lang feest.

Bij feest hoort een lekker hapje en drankje maar natuurlijk willen we ook graag weten hoe het met u gaat. U kunt de hele dag door binnen lopen voor een korte gratis meting.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Neemt u iemand mee dan krijgt uw gast ook een gratis meting, want cadeautjes samen delen is leuker! Wij zijn trots op ons eerste lustrum maar zonder u als cliënt en ambassadeur hadden we nu geen feest.

We vieren dit op 12/12 twaalf uur lang! U bent tussen 9 en 21 uur van harte welkom bij Raymedy centrum Eindhoven. Dus heel leuk om u dan te zien!