Uw gezondheid staat voorop!

Wij zijn weer open!

Ook wij hebben de noodzakelijke maatregelen getroffen, zodat we de behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze kunnen gaan doen. Dit doen we aan de hand van een door het RIVM goedgekeurd protocol. Veiligheid voor u en voor ons staat altijd voorop!

Is het veilig om naar Raymedy centrum Eindhoven te komen?

Ja, het is veilig en verantwoord om naar het centrum te komen, zolang u zich aan alle voorschriften houdt. U ontvangt na het maken van de afspraak een bevestiging met daarbij de maatregelen waar u zich aan moet houden.

Uw behandelingen zullen iets anders zijn dan u gewend was. Om de noodzakelijke maatregelen te kunnen treffen om u zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen behandelen, is de praktijk anders ingericht. Zo hebben is er een maximum ingesteld voor het aantal mensen dat binnen aanwezig mag zijn en gelden er ook andere regels en voorschriften. We vragen hiervoor uw begrip en medewerking.

Welke maatregelen zijn er getroffen?

Naast de gebruikelijke maatregelen en hygiënemaatregelen van het RIVM (geen handen schudden, in uw elleboog niezen en hoesten, handen wassen met desinfecterend zeep of gel, gebruik papieren zakdoekjes) gelden de volgende aanvullende huisregels:

  • Gebruik bij binnenkomst onze handdesinfectie, deze is zichtbaar aanwezig in het centrum;
  • Houd anderhalve meter afstand van alle aanwezige personen op de praktijk;
  • Kom alleen, of indien noodzakelijk met maximaal één begeleider;
  • Zorg dat u maximaal vijf minuten van tevoren aanwezig bent;
  • Neem een eigen badhanddoek mee;
  • Na afloop van uw behandeling en afwikkeling aan de receptie verlaat u het centrum;
  • Wij vragen u voordat de meting start uw handen en voeten schoon te maken met de desinfectiegel die wij u daar voor aanbieden;
  • Vanwege de maatregelen kunnen wij u geen koffie / thee serveren, wij vragen u zelf een flesje water mee te nemen als u dat denkt nodig te hebben;

 

Beschermingsmiddelen

Uw therapeut maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een mondkapje en plastic handschoenen. Wij snappen dat dit minder persoonlijk is dan dat u van ons gewend bent, maar veiligheid staat op nummer 1.