Overgangsklachten en Raymedy

Overgangsklachten zijn er in heel veel verschillende maten en soorten. Niemand ervaart deze periode hetzelfde en dus is ook geen enkele oplossing hetzelfde. Van vreselijke temperatuurschommelingen tot stemmingswisselingen het komt allemaal voor.

Omdat alle klachten anders zijn en er geen standaardoplossing bestaat bent u bij Raymedy aan het goede adres! Met de Raymedy methode wordt gemeten wat uw lijf zo op hol doet slaan. Alleen hormonen zou te kort door de bocht zijn dus alle elementen worden mee genomen.  Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en ondervind zelf hoe uw klachten kunnen verminderen door gebruik te maken van de Raymedy methode!

“Ik heb mijn leven terug! Dank je wel!”

(Conny van Roosmalen, 52 jaar) Ik had heel veel last van de menopauze, veel opvliegers, zeer vermoeid, niet in mijn diepe slaap komen doordat ik ’s nachts steeds wakker werd door de opvliegers. Het was zo erg dat het zeer veel invloed had op mijn dagelijks leven, mijn relatie en sociaal leven. Heerlijke lange wandelingen met onze hond kon niet omdat ik zo vreselijk moe was. Ik was dan ook erg snel geïrriteerd, alles was teveel.

De Raymedy methode is een zeer goede (pijnloze) behandelingen, zeer vriendelijk en service gericht. Ik ben bijzonder tevreden!
Het resultaat van mijn behandeling? Ik heb mijn leven weer terug!!! Heel heel erg bedankt! Ik geef Raymedy centrum Eindhoven een dikke 10!

“Heftige opvliegers”

(Marjan Termeer, Nuenen) Ik had enorm veel heftige opvliegers, zowel in de nacht als overdag. Ik sliep hier door heel slecht en was continue uitgeput.  Ik heb 3 behandelingen gehad.

Het resultaat van de behandeling?

Ik had veel last van overgangsklachten. Met name veel opvliegers. Dit was na de eerste behandeling een heel stuk minder en na de tweede behandeling is het bijna helemaal weg . Af en toe nog eens een opvlieger maar veel minder heftig. Ook smacht zijn de opvliegers nagenoeg verdwenen dus een beter nachtrust. Dus ik ben heel erg tevreden.

Mijn ervaring met Raymedy:

Heel erg goede ervaring.  Fijne en professionele begeleiding.  Ik ben ergtevreden.

“Niet zomaar opvliegers!”

(Maud, Antwerpen) Spectaculair! Zo kan ik de behandelingen met Raymedy omschrijven.

Opvliegers had ik en niet zomaar.  Op mijn 47 raakte ik in de overgang en was er van overtuigd dat ik geen klachten zou krijgen. In het begin grapte ik met elke opvlieger en gaf ze namen. Al heel snel was het niet meer grappig. Het werden er teveel. Ik ben supplementen gaan gebruiken maar de opvliegers kwamen er gewoon doorheen.

Een rollercoaster werd het. Onrustig,  slecht slapen en die verschrikkelijke opvliegers.  Op een dag ben ik gaan tellen. Bij 40 ben ik gestopt met tellen. Gek werd ik ervan.

Ik hoorde van een vriendin dat zij hele goede resultaten had met Raymedy. Omdat het een natuurlijke manier van meten en behandelen is sprak mij deze methode erg aan. Raymedy gaat uit van het zelfhelend vermogen  en daar sta ik erg achter.  Ik heb een behandeling gedaan en ging na een behandeling van 40 naar 2 opvliegers op een dag. Niet te geloven, maar dat maakte voor mij niet uit. Als het maar werkt! Een paar weken later kwamen de opvliegers wat vaker maar zeker geen 40 meer. Ik kon er prima mee leven. Juist toen ik dacht om weer een behandeling te gaan doen werd het rustiger. Ik heb uiteindelijk maar een behandeling nodig gehad.  Super!

“Volledige uitputting”

(Hennie Galema) Mijn huisarts wist het ook niet meer. Elke maand stond ik bij haar op de stoep. Ik had heel erg veel last van opvliegers. Als ik zo af en toe ook nog menstrueerde,  gutste alles eruit. Ik voelde me zo ellendig, maar ik moest presteren want ik sta vier dagen per week  als docent voor de klas. Uiteindelijk ben ik maar terug aan “de pil” gegaan ik zag geen andere mogelijkheid voor dat moment. Ondertussen kreeg ik een aantal keren door diverse vriendinnen, het advies om naar een Raymedy therapeut te gaan.

Ik heb best lang getwijfeld of ik wel aan de Raymedy moest beginnen want nu met “de pil”  kon ik het verdragen en wist niet wat de methode  Raymedy zou doen. De klachten werden toch weer erger en heb toen maar snel contact opgenomen met de therapeut.

We hebben intensief gewerkt, niet alleen lichamelijk maar ook emotioneel. Ik had behoorlijk wat traumatische ervaringen die mogelijk ook van invloed kunnen zijn. Ik heb twee gewone consulten gehad en twee keer een PsyChi. Dat luchtte op en al heel snel ging het beter. Het gaat nu heel goed. “de pil” heb ik in overleg met de huisarts afgebouwd.  Ik voel me prima en die enkele opvlieger die ik soms nog heb kan ik heel goed hanteren.

“Nachtzweten”

(Ingrid van Tilborg) Ik heb twee jaar en vier maanden verschrikkelijke last van opvliegers gehad.  Vooral ’s nachts Twee keer per nacht moest ik mijn gehele bed verschonen. Het brak op. Ik was volledig uitgeput en ten einde raad. Ik had medicijnen van mijn huisarts maar die hielpen niet. Via de zus van een vriendin kwam ik bij Raymedy.

Na de eerste behandeling voelde ik me al beter. Na de tweede behandelingen werden de nachtelijke opvliegers al een stuk minder en na drie behandelingen was het helemaal over.

Nu na een jaar zijn de nachtelijke aanvallen nooit meer teruggekomen en slaap ik gelukkig prima.

“Ik was er klaar mee! overgangsklachten “

(Nel van Someren) Veertien jaar geleden begonnen de overgangsklachten met af en toe nachtelijk transpireren. Enige tijd later begonnen de opvliegers overdag en die gingen gepaard met hevig transpireren.

De huisarts schreef hormoontabletten voor met elke drie maanden een pauze. Deze hielpen goed, alleen in de pauze periode traden vreselijk sterke bloedingen op. Na een jaar ben ik hiermee gestopt. Vervolgens heb ik verschillende middelen in de apotheek en bij de drogist gekocht. Deze middelen hielpen niet en waardoor ik toch weer met de hormoonpillen en andere geneesmiddelen via de huisarts begonnen ben. Het ging niet goed en niets bleek te helpen. De huisarts deelde mij mede dat hij uitbehandeld was. Hij wist het ook niet meer.

Ik ging nooit zonder handdoek van huis en de moed zakte me in de schoenen als ik nieuwe kleding nodig had. Kleding passen was een regelrechte ramp. Ik kon mijn arm niet op een krant leggen of een brief schrijven, alles plakte meteen vast.

Via de shiatsu therapeute ben ik doorverwezen naar Raymedy therapie. Ik begreep niets van de werking want voor mij was het helemaal nieuw maar direct na een behandeling ging het al goed met mij. Dit was onbegrijpelijk en ik durfde het bijna niet te geloven. Ik heb daarna nog twee behandelingen gehad om het lichaam te ondersteunen. Nog steeds gaat het goed.