Zoek de oorzaak van uw slaapprobleem met de Raymedy methode!

Verstoorde slaap kan, of het nu om de kwaliteit, het tijdstip of de duur gaat, veel nadelige gevolgen voor de gezondheid hebben. De meest voor de hand liggende zijn vermoeidheid en concentratieproblemen, maar ook de stemming kan er ernstig onder lijden. Er zijn verschillende oorzaken van slaapstoornissen zo kan het slaap-waakritme verstoord zijn, stress of hormonen zijn boosdoeners maar ook restless legs kunnen uw nachtrust flink verstoren.

Wij hoeven u niet te vertellen dat er een aantal tips zijn om beter te slapen zoals na 20.00 niets meer eten, geen computers, mobiele telefoons of andere schermpjes, en dat voldoende water drinken van belang is. Als dat allemaal niet helpt dan zoeken wij graag met u naar de oorzaak van uw slaapprobleem.

Door middel van de 24-punts meting en de daar op volgende thermografische scans proberen we achter de oorzaak te komen en starten we direct de behandeling.

G.E.W.E.L.D.I.G!

(Jeanine uit Amsterdam) Ik had een spinnenfobie daardoor sliep ik heel slecht. Ik heb 1 Raymedy behandelingen gehad. Mijn ervaring met Raymedy zijn zeer goed!  Door de professionele aanpak was ik (met de behandeling van een uur) van mijn spinnenfobie AF!!!
Ongelofelijk hoe je iets in jaren opbouwt en dat dat binnen no time weg is.
Ik ben haar ZEER dankbaar !!
Het resultaat van uw behandeling?  G E W E L D I G !
Ik slaap heel relaxed, kijk niet meer in elk verblijf of er “iets” zit.
Zo ontspannend, werkelijk niet te geloven……maar het is het waar !!

Fijne nachten, meer energie!

(Bob uit Eindhoven) Ik sliep al een tijd slecht. Het kon uren duren voordat ik in slaap viel en vaak werd ik dan in de nacht nog wakker  en viel ik lastig weer in slaap. Ik was zo ontzettend moe, ik kon nauwelijks mijn werk doen. Ik kwam via mijn dochter bij Raymedy terecht en wist niet goed wat ik er van moest verwachten. Ik heb 2 behandelingen gehad en het slapen gaat elke nacht een stukje beter. Ik wacht nu even met de behandeling om te kijken of het u weer beter wordt. Als het niet goed gaat met slapen dan bel ik gewoon weer voor een afspraak. Ik vond de behandelingen prettig en fijn. Ik geef mijn behandeling een 8!

Ik slaap na 13 jaar weer!

(Ko uit Vessem) 13 jaar sliep ik slecht. Steeds 10 minuten tot een kwartier en dan was ik weer wakker. Ik werk in de bouw du ik moet altijd vroeg op. Ik had al veel geprobeerd. Ik drink geen koffie, alcohol liet ik ook al staan maar ik sliep geen minuut meer. Via via kreeg ik het adres van Raymedy centrum Eindhoven. Ik wilde het graag proberen want ik was ten einde raad.

De eerste behandeling deed helemaal niets. Ik was wel wat rustiger in mijn hoofd maar ik sliep niet meer. (ook niet minder). Na de tweede behandeling schrok ik me rot want ik sliep zomaar 6 uur achter elkaar. Ik heb zo een aantal behandelingen gehad en al snel sliep ik gewoon hele nachten door. Ik werd nog ondersteund met korreltjes die ik moest nemen. Toen die korrels bijna op waren belde ik voor nieuwe korrels. De therpaute vroeg zich af of ik niet zonder kon. Ik vond dat wel spannend want ik was nu gewend aan mijn goede nachten. Ik heb het toch geprobeerd en was erg blij dat ik gewoon door bleef slapen. Had ik dit maar 13 jaar eerder geweten.

Als een roosje

Ik raakte nog al heftig in de overgang en kreeg ontzettend veel klachten. Eigenlijk werd ik in een jaar tijd een oude vrouw. Ik had diverse klachten die onder de noemer overgangsklachten vallen. Het niet meer slapen en hele nachten wakker liggen vond ik het ergste. Dat sloopte me compleet. Ik kon nauwelijks mijn werk doen vanwege het gebrek aan slaap. Ten einde raad belde ik Raymedy centrum Eindhoven in oktober. Ik vertelde mijn verhaal en ik werd aangesloten op diverse apparaten en de therapeute gaf aan dat het wel verklaarbaar was. Ik zou het zelf niet geloven als ik het niet had ervaren maar direct sliep ik weer als een roosje. Ik kom boven, leg mijn hoofd op mijn kussen en ben weg. En dat na een jaar van slapeloze nachten. Ik had ook last van mijn rug en dat was ook direct weg, ik had pijn vrije dagen. Daar werd de tweede behandeling nog verder op gewerkt. Het is nog steeds oktober en ik ben een blij mens, kan de dag weer aan!