Chronische klachten

Bij klachten die langer dan 3 maanden blijven bestaan. En er is geen duidelijke verklarende lichamelijke oorzaak voor? Dan spreken we van chronische (pijn)klachten. Pijnsignalen zijn vaak een waarschuwingssignaal. Bij chronische pijnklachten lijkt de pijn die waarschuwende functie kwijt te zijn en is de pijn een eigen leven gaan leiden. Hierdoor ontstaan weer nieuwe, extra, problemen. De oorzaken van chronische pijn kunnen erg divers zijn en soms zelfs onvindbaar.

Raymedy en chronische klachten

Met de 24-punts metingen en thermografische scans kan met de Raymedy methode de oorzaak van uw chronische (pijn)klachten worden opgespoord. Na het vinden van de juiste behandeling wordt hiermee ook direct gestart tijdens de eerste behandeling.  Het is vooral van belang dat de Raymedy methode de oorzaak van uw oorspronkelijke probleem kan vinden, dus geen symptoombestrijding maar aanpakken bij de bron.

Cliënt ervaring:  Sandra,  Na 50 jaar……

Via een vriendin kwam ik bij Raymedy in Eindhoven terecht. Allereerst ben ik daar behandeld voor rugklachten en chronische pijn aan mijn enkel. Deze zijn geheel verdwenen na enkele behandelingen in de praktijk. Tijdens deze behandelingen kwamen er ook gebeurtenissen en aandoeningen vanuit mijn jongere jaren naar boven.

Men stelde voor om deze ook te gaan behandelen middels PsyChi. Op mijn 14e heb ik een hersenbloeding gehad waarna ik soms moeite heb met het goed uitspreken van woorden. Ook voelde ik altijd een druk in mijn achterhoofd. Tijdens de behandeling werd mij een en ander gevraagd, waarop ik met ja of nee moest antwoorden, ook moest ik mijn ogen sluiten en vroeg ze welke kleur ik zag. Gedurende de behandeling voelde ik dat mijn lichaam zich steeds meer ontspande en de druk in mijn hoofd minder werd. Voordat ik in mijn auto stapte , om naar huis te gaan, was de druk geheel verdwenen. Nu 6 weken later is deze nog steeds weg en voel ik mij een stuk rustiger. Het blijft een hele bijzondere ervaring hoe je na  50 jaar middels Raymedy verlost kunt zijn van dit probleem. Ik zal ook zeker Raymedy bij andere onder de aandacht brengen en wie weet hebben zij net zoveel baat bij deze therapie als ik.