Kunt u niet meer lopen door een zweepslag?

Herstel tot 3 keer sneller met de Raymedy methode

Een (gedeeltelijke) spierscheur in de kuit die aanvoelt of iemand er een kogel in schiet. Geen pretje en vaak bent u er een tijd mee zoet. Doordat Raymedy ook een methode aan kunt bieden waarmee u thuis kan behandelen kan het herstel tot 3 keer sneller gaan dan de reguliere methodes.

De pijn schoot in mijn kuit, snel was duidelijk dit is dus een zweepslag.

Ik heb de voorgeschreven Raymedy therapie gevolgd met goed resultaat. Na 2 weken thuis-behandeling vrijwel pijnvrij en afgezien van wat vocht in het been klachtenvrij. Zeker in vergelijk met een eerdere, traditionele, behandeling erg vlug een resultaat die het mogelijk maakte de dagelijkse gang van zaken weer op te pakken.Ik heb Meer dan 8 behandelingen gehad. Mijn ervaring met Raymedy zijn dan ook zeer positief, ook bereikbaar op moeilijkere tijden en ruimte gemaakt voor een consult. Duidelijke instructies en prettige behandeling.

Een kogel in mijn been?

Tijdens een voetbalwedstrijd in de zaal wilde ik langs de zijkant op komen maar ineens voelde ik een klap tegen mijn kuit. Ik was er volledig van overtuigd dat ik een trap kreeg of erger, een kogel tegen mijn been kreeg. Ik keek volledig verbaasd om me heen maar er was binnen een meter niemand in de buurt. Ik had zoveel pijn dat ik niet eens meer zelf naar de reservebank kon lopen. Ik had echt nog nooit een blessure gehad dus dat was wel schrikken.

Mijn fysio vertelde me over Raymedy centrum Eindhoven en daar was ik blij mee. De dame deed een meting met veel draden. Ze legde goed uit dat daarmee de reactie van het lichaam werd gemeten op diverse prikkels. Daardoor kon men op het beeldscherm zien waardoor mijn spier gescheurd was. Ik was te verzuurd. Geen idee wat dat betekende maar er werd flink op mijn kuit gewerkt en daarnaast keken we samen of mijn voeding iets te maken had met de verzuring van mijn lichaam. Ik heb met een kastje thuis nog behandeld en zelf ook op mijn eten gelet. Oh, wat was ik blij toen ik voelde dat ik na korte tijd weer de trap op kon lopen. Toen alles weer lekker soepel was adviseerde de therapeute om nog even alles na te laten kijken door de fysiotherapeut. Die was zeer tevreden over de snelle verbeteringen.