Lyme

Lyme is steeds meer in het nieuws. Vaak is de diagnose stellen al lastig genoeg laat staan het verhelpen van de klachten. De klachten worden in eerste instantie veroorzaakt door een besmetting via een tekenbeet. Vaak ontstaat dan na enkele dagen een rode kring op de huid maar dat hoeft niet altijd. Zeker als er geen kring op de huid is gezien lijkt het lastig om uit te vinden waar je ziekteverschijnselen vandaan komen.

Symptomen

Na jaren van het behandelen van de ziekte van Lyme is wel duidelijk dat iedereen andere symptomen kan hebben. Een aantal van de symptomen komen bij veel cliënten terug maar er zijn ook veel verschillen.

  • Pijn en/ of zwelling in gewrichten
  • Pijn in (aanhechting van) spieren en pezen (vgl fibromyalgie)
  • Stijfheid in de nek, kraken van de nek
  • Stijfheid van gewrichten en/of rug
  • Hoofdpijn
  • Tintelingen, dove plekken, plaatselijk branderige of stekende pijn
  • Spierkrampen, restless legs
  • Onverklaarbaar trillen of schokken
  • Enorme vermoeidheid

Lyme en Raymedy

Raymedy is de methode om van de Lyme besmetting af te komen. Het is niet voor niets dat al honderden mensen al door middel van thuis behandelingen van de besmetting af zijn gekomen.  Het klinkt een beetje eigenwijs maar Raymedy is de meest effectieve methode voor zowel Lyme als Q-koorts besmettingen. De Raymedy methode spoort de frequentie van de ziekmaker op en kan daardoor, zonder antibiotica, heel effectief op de ziekmaker behandelen. Daarnaast worden natuurlijk de symptomen ook direct aangepakt. Via de Raymedy methode is de ziekte van Lyme heel goed te behandelen!

De behandeling bestaat uit een aantal metingen binnen Raymedy centrum Eindhoven waarbij het herstellend vermogen van uw lichaam wordt onderzocht, de aanwezigheid van de verschillende bacteriestammen die de ziekte veroorzaken (dit kunnen er wel 60 zijn) en de aanwezigheid van afvalstoffen die de ziekte verergeren. Daarnaast wordt het immuunsysteem ondersteund. Een aantal behandelingen vindt dus in de praktijk plaats. Een aantal behandelingen kunt u ook gewoon thuis doen zodat het minder belastend is.

Client ervaring, Bart 31 jaar

Ik had geen idee dat ik besmet was door een teek. Ik weer van de ene op de andere dag heel erg ziek en voordat we er achter waren wat ik had waren we maanden verder. Toen eenmaal duidelijk was dat ik Lyme had heb ik bijna 2 jaar antibiotica geslikt. Beetje onsmakelijk maar ik plaste inmiddels oranje. Ik was al een tijd thuis van mijn werk want ik was echt niet in staat een hele dag te werken. Mijn zoektocht op het Internet bracht me bij de Raymedy methode. Al snel was duidelijk dat de bacterie nog aanwezig was in mijn lichaam. Met de Raymedy thuisbehandeling heb ik mezelf om de dag behandeld, dat was pittig. Maar langzaam maar zeker kwam ik er boven op. Ik zeg maar zo: 1-0 voor de grote mensen! Dank je wel Raymedy team!