Last van een (langdurige) infectie?

Met de Raymedy Zapscan© pakt u de ziekmakers aan!

Infecties door virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en parasieten

Iedereen heeft wel eens een griep. Een gewoon griepje lost zichzelf wel weer op maar infecties die meer klachten kunnen veroorzaken zijn bijvoorbeeld Lyme, Pfeifer en streptococcen. Of zoals onlangs weer in het nieuws de BOF. Maar ook bijvoorbeeld gewrichtsaandoeningen kunnen door een infectie veroorzaakt worden.

De hele dag worden mensen blootgesteld aan micro-organismen. Als het immuunsysteem zwak is krijgen organismen kans om in het lichaam door te dringen en zich te vermenigvuldigen. Ziek worden is dan al snel het gevolg.

Is er sprake van een bacterie dan kan eventueel een antibiotica werken. Helaas zijn steeds meer bacteriën, schimmels en parasieten resistent tegen antibiotica. Daarnaast raakt de darmflora door antibiotica vaak van slag, omdat ook de goede bacteriën gedood worden, die juist hard nodig zijn.

Raymedy en infecties

De Raymedy methode  maakt gebruik van frequenties om virussen, bacteriën, schimmels en parasieten doeltreffend te bestrijden. Behandelen zonder de bijwerkingen van antibiotica en andere medicatie. Met een pijnloze metingen worden de frequenties van de infecties opgespoord. Daarna kunnen de frequenties gebruikt worden om de  ziekmakers aan te pakken. De behandeling kan grotendeels bij u thuis plaatsvinden.

Onderstaande figuur geeft een uitslag aan van een algemene scan, zapscan. Deze scan geeft aan op welke frequenties behandeld gaat worden.  Onder in het figuur ziet u een letter-cijfer combinatie, die staat voor de ziekteverwekker. Zoals u ziet zijn hier behoorlijk wat ziekteverwekkers actief. Na een aantal weken thuis behandelen wordt dezelfde meting gedaan en kunt u zien hoe de veranderingen zijn.