(Darm) parasieten

Als er zonder reden meer of minder eetlust is, er sprake is van opgezette ogen, nerveusheid, angsten, een brandend gevoel in het anale gebied en hoofdpijn dan zou u wel eens een parasiet bij u kunnen dragen.  Dat kan klein beginnen maar op een gegeven moment kan er helemaal geen eetlust meer zijn en is de puf er ook wel uit.  Het zijn dus in feite kleine beestjes, denk bijvoorbeeld aan wormpjes, die van hun gastheer leven. Dat klinkt niet goed. Dit zijn dus beestje die in een mens leven maar parasieten komen ook voor op de huid. Ook dat geeft natuurlijk problemen.

Oorzaak

U kunt op heel verschillende manieren met een parasiet in contact komen. Zo kan er iets in het eten zitten maar ook een kind dat in de zandbak speelt is een prooi voor parasieten. Als het immuunsysteem sterk is dan zal de schade mee vallen. Is het immuunsysteem zwak dan krijgt de parasiet meer kans.

(Darm) parasieten en Raymedy

Net als bij een virus of een bacterie kan met de Raymedy Zapscan© gezocht worden naar de ziekmaker.  Een parasiet is voor de Raymedy Zapscan© dus niet veilig.  Elke cel heeft een frequentie. Ook een parasiet heeft een frequentie. Met de Raymedy Zapscan© is deze frequentie op te sporen en te behandelen. Deze behandeling is uniek in zijn soort omdat de Raymedy Zapscan© heel specifiek op je juiste frequentie werkt waardoor er geen bijwerkingen zijn en de parasiet uit het lichaam wordt gewerkt.

Naast de Raymedy Zapscan© wordt er ook gewerkt om het immuunsysteem te versterken.  Naast de parasiet zelf hebben de uitscheidings en ontbindingsproducten van de parasieten een giftige werking, deze moet natuurlijk ook opgeruimd worden.  Daarnaast wordt er ook bekeken of er bepaalde vitamines  dan wel mineralen ontbreken.  Kort maar krachtig: met de Raymedy Zapscan© pakt u de vermoeidheid bij de bron aan en bent u daardoor veel sneller weer fit en gezond.