Last van uw buik?

Zoek naar de oorzaak van uw probleem met de Raymedy methode!

Gezondheid begint in uw buik. Wat er daar gebeurt is bepalend voor hoe u zich voelt. Dat lijkt nogal simpel gedacht maar de status van uw buik is afhankelijk van veel factoren en het is soms erg lastig te bepalen hoe het komt dat u dagelijks of regelmatig last heeft van uw buik.

51% van de Nederlanders heeft regelmatig buikklachten. Er zijn verschillende oorzaken mogelijk waardoor klachten kunnen ontstaan. Raymedy onderzoekt wat er op dit moment het meest parten speelt en meet diverse aspecten.  U kunt hierbij o.a. denken aan verschillende ziekteverwekkers die ervoor zorgen dat er een disbalans ontstaat in de flora van de darmen. Er kunnen voedingsmiddelen zijn die belastend zijn, of er zijn mogelijk tekorten van vitaminen en mineralen.

Behalve de behandeling in ons centrum zijn er ook zaken die u zelf kunt aanpakken, u krijgt van ons een aantal handvatten mee  hoe om te gaan met voeding. Het kan ook zijn dat geadviseerd wordt dat de behandeling verder thuis uitgevoerd moet worden voor het beste meest effectieve resultaat. Na het eerste consult wordt een plan gemaakt wat het best past bij uw gezondheidstoestand  en mogelijkheden voor u van dat moment. Buikklachten als obstipatie, Prikkelbare Darm syndroom, Coeliakie, Colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn hebben allemaal een oorzaak! Het lijkt dan heel zinvol om naar die oorzaak op zoek te gaan zodat u de klachten bij de bron kunt aanpakken.

Buikklachten, Jane van Zon, Boxtel

Klacht(en) voor de Raymedy behandeling waren: Darmklachten, winderigheid, veel buikpijn. Ik heb maar 2 behandelingen gehad.

Mijn ervaring met Raymedy: Ik was eigenlijk al een aantal keer bij de arts geweest maar die kon mij niet verder helpen. Bij Raymedy centrum Eindhoven werd ik aangesloten op een apparaat en werd er ook behandeld. Ik leek nog al te reageren op melkproducten.

Het resultaat van uw behandeling? Door de behandeling en het laten staan van  melkproducten zijn de klachten over, eigenlijk al na de eerste behandeling.

Ik geef mijn Raymedy Therapeut een: 9
Ik geef mijn Raymedy behandeling een: 9
Ik geef jullie bedrijf totaal een: 9