Regelmatig last van een (chronische) blaasontsteking?

Zoek de onderliggende oorzaak en los het op met de Raymedy methode

Een groot deel van alle blaasontstekingen kunnen worden toegeschreven aan de bacterie die algemeen bekend is als E-coli. Ook andere bacteriën kunnen een blaasontsteking veroorzaken.  De klachten bij een blaasontsteking zijn dat men elk half uur aandrang heeft om te gaan plassen en er steeds maar een heel klein beetje uit komt . Het geeft ook een branderig gevoel bij het plassen. Ook donkere en stinkende urine kan wijzen op een blaasontsteking. Soms  geeft het ook pijn in de onderbuik en/of onderrug .

Uw huisarts zal u een antibiotica voorschrijven. Helaas werkt een antibiotica alleen op bacteriën. De oorzaak van een blaasontsteking kan ook andere oorzaken hebben die met een antibiotica kuur niet worden weg genomen. Het Raymedy ZAP systeem is heel sterk in het opsporen van de boosdoener en het behandelen daarvan. Met groot gemak kunt u deze behandelingen deels ook thuis uit voeren.

Genoeg van de antibiotica kuren

(Toos, Sprang-Capelle ) Al bijna 11 jaar nam ik op en af steeds antibiotica tegen een blaasontsteking. Ik had inmiddels al een paar jaar een onderhoudsdosis maar daar kwam de blaasontsteking dwars doorheen.  Het was niet alleen het vele plassen maar vooral de voortdurende druk op mijn onderbuik waar ik me heel slecht van voelde. Ik ben via via bij Raymedy centrum Eindhoven terecht gekomen. Vraag me niet hoe het werkt maar ik kreeg een kasje mee naar huis en dat moest ik aansluiten op mijn eigen computer. De behandelingen gaven me vermoeidheid maar na 3 weken thuis die behandelingen te doen was ik van al mijn klachten af. Ik heb nu al zeker 1,5 jaar geen blaasontsteking meer gehad. Heerlijk! Oja, en de therapeut en ik hebben ook eens goed naar mijn voeding gekeken, ik heb met wat aanpassingen zomaar 12 kilo gewicht verloren en dat was een mooie bijvangst. Tarwe bleek niet zo goed voor mij.