Stemproblemen

Stemproblemen, door diverse reden kan uw stem niet zo klinken als u gewoon bent. Door een infectie, een virus, verkeerd gebruik van uw stem of overbelasting kan u stem echt vervelend gaan klinken. Bij een verkoudheid kan uw stem ook anders klinken maar dan weet u dat het tijdelijk is. Als de problemen met uw stem langer duren en u ondervindt last met spreken of bijvoorbeeld zingen dan kan dat een reden zijn om dat bij Raymedy centrum Eindhoven te laten onderzoeken.

Uw stem en Raymedy

Zoals al genoemd kunnen stemproblemen verschillende oorzaken hebben. Door middel van een thermografische scan word bekeken welke therapie het beste voor u is op dat moment. Na de scan wordt er direct behandeld en kunt u ook binnen 3 weken veranderingen verwachten. Afhankelijk van de oorzaak kunt u eventueel ook met de thuis apparatuur van Raymedy thuis behandelen waardoor de echte oorzaak wordt aangepakt!

Cliënt ervaring: Ilse Houbraken, stem problemen

Klacht(en) voor de Raymedy behandeling was/waren:
last van mijn stem, een kikker in de keel.  En emotioneel een beetje uit balans.

Ik heb 2 behandelingen gehad.

Mijn ervaring met Raymedy:
Een heel open en toegankelijk bedrijf. Het heeft meteen al na de eerste behandeling vruchten afgeworpen. Hoe subtiel ook, het heeft echt effect. Er kwamen dingen uit die ik via de reguliere weg niet eruit heb gekregen.

Het resultaat van uw behandeling?
Virus in mijn gebit is verdwenen. Virus in mijn schildklier is grotendeels verdwenen en ik kan weer voluit zingen!! Parasiet in mijn darm kan ik nu zelf te lijf gaan met supplementen. Kortom na 2 sessies (dus na 1 maand) ben ik weer waar ik wezen moet.