HPV

Verkeerde PAP Het humaan papillomavirus,  ook wel HPV genoemd, kunnen abnormale celgroei van huid en slijmvliezen teweegbrengen en zijn de veroorzakers van wratten. Een variant van het virus zou baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken.

Als u een uitsrijkje heeft laten maken en de uitslag geeft aan dat het HPV actief is dan bent u bij Raymedy centrum Eindhoven aan het goede adres. Net als alles heeft ook het HPV  virus een frequentie. Er zijn wel 70 verschillende HPV varianten. Door middel van de Raymedy methode is de Frequentie op te sporen en daarmee ook goed te behandelen. Deze behandeling kan deels thuis plaats vinden.

Afwijkende uitslag uitstrijkje (PAP 3A) en HPV virus

(loes Hadijke) “Ik wilde niet de reguliere behandeling die de gynaecoloog wenste te doen. Het leek mij beter om het HPV virus aan te pakken, maar daar is in het ziekenhuis helaas geen begrip/geen behandeling voor. Mijn klachten werden serieus genomen en begrepen bij Raymedy centrum Eindhoven.
Zodoende via een collega bij Raymedy centrum Eindhoven terecht gekomen. Het was een behoorlijk intensief traject, met veel thuisbehandelingen om de dag. Ook kreeg ik supplementen ter ondersteuning. En om de 2 weken naar Raymedy centrum Eindhoven. De therapeute is prettige en lieve vrouw met een schat aan ervaring als het over onze gezondheid gaat, ik kan alleen maar lof over haar uitspreken…

Ik heb 4 behandelingen gehad. Het resultaat van uw behandeling? Na ongeveer 8 maanden opnieuw een uitstrijkje laten doen en mijn uitslag is PAP 1 (normale uitslag), geen HPV zichtbaar. “

Ik was helemaal happy natuurlijk en blij dat ik mijn eigen pad hierin heb gekozen !!