Nekklachten

Nekklachten zijn er in diverse vormen.  De ene klacht is leefbaarder dan de andere maar eigenlijk is een beperking van de nek altijd vervelend. Raymedy centrum Eindhoven onderzoekt of de klacht daadwerkelijk uit de nekwervels komt of juist een andere oorzaak heeft. Door gebruik te maken van thermografische scans en behandelingen met licht en elektromagnetische ritmes worden klachten snel aanzienlijk minder of gaan ze helemaal weg.

Nekhernia, Nadine (53)

Ik had last van gewrichtsklachten en nekklachten. Ik kwam bij Raymedy centrum Eindhoven. Na de eerste behandeling voelde ik meteen al een groot verschil in m’n pijnbeleving

Ik ging van 7 keer plat liggen naar 2 keer. En voelde dat ik meer kon doen zonder die intense pijn. Ik heb namelijk een dubbele nekhernia.

Ook zag ze precies welke hernia er stoorde en wat het meest stoorde op mijn gezondheid.

Vorige week heb ik een ontgifting consult (red. Lymfedrainage) gehad ik heb daarna 1 week hoofdpijn gehad maar ik kan nu veel meer aan. Ook heeft ze me geholpen bij m’n slechte gewoontes ik heb me laten behandelen tegen roken en alcohol en eetbuien. Ik ben hierin een heel stuk rustiger en ben ook afgevallen. Zowel roken als alcohol smaakt me niet meer.

Ik ben heel blij met de Raymedybehandelingen en zal zeker terugkomen voor herhaling.