Heel vervelend. Van de ene op de andere dag ruik en/of proef je niets meer. De geneugten van het leven, lekker eten, genieten van een glas wijn worden dan toch ineens minder plezierig. Raymedy heeft ervaring met het vinden van de oorzaak van dit euvel.

Client ervaring: Mieke van Zutphen

Klacht(en) voor de Raymedy behandeling was/waren:
In oktober 2016 ben ik van het ene op het andere moment de smaak in mijn mond verloren. Niets smaakte mij meer. Zelfs water had een vieze smaak. Ik wist me geen raad en heb rond gevraagd, ben bij huisarts en tandarts geweest, medisch alles nagekeken maar gelukkig was ik gezond! En toch, mijn smaak was en bleef weg.
Via een vriendin hoorde ik van Raymedy. Voor mij een onbekend bedrijf maar niet geschoten is altijd mis. Ik heb een afspraak gemaakt en ben in januari 2017 voor de eerste keer bij Mechthild geweest.
Wat een ervaring! Er was meer dan tijd genoeg om te vertellen wat mijn klachten waren en er werd echt geluisterd. De behandeling was voor mij onbekend terrein maar ik ben heel goed begeleid. Het voelde meteen vertrouwd.

Ik heb meer dan 8 behandelingen gehad.

Mijn ervaring met Raymedy:
Ik ben gestart met het ‘doormeten’ van mijn lijf! Super om op een laptop te zien waar je eigen blokkades zitten door middel van verschillende soorten grafieken. Daarna in overleg met Mechthild besproken hoe de behandeling zou verlopen. Ik heb een aantal weken de thuisbehandelingen gedaan. Een voordeel hiervan is (in ieder geval voor mij) dat ik verplicht was om 2 uur te relaxen op de bank en de behandeling te starten. Daarnaast poedertjes, druppeltjes en korreltjes gehad om de verwaarloosde bacterie in mijn darmen de baas te kunnen zijn.
In totaal ben ik bijna 6 maanden (niet wekelijks hoor) in behandeling geweest. Iedere keer goed gekeken waar en of er nog blokkades zaten in mijn lijf. Tot mijn verbazing zag mijn lijf er iedere keer gezonder uit, voelde ik me steeds beter, kreeg meer energie en had ik mijn smaak ook weer terug!!!

Het resultaat van uw behandeling?
Resultaat van mijn behandeling is dat ik na verschillende maanden mijn smaak in mijn mond weer helemaal terug heb. Vraag me niet hoe of wat maar het belangrijkste is dat ik weer kan genieten van een glas water en dat het eten weer  ‘normaal’ smaakt. Ik vind het zo bijzonder dat ik dit heb mogen meemaken en ervaren! Ik ging helemaal blanco de behandeling in, had geen verwachtingen (wel hoop).
Nu kan ik zeggen dat mijn klacht verholpen is, de verwaarloosde bacterie in mijn darmen is weg en ik voel me super.
Ik ben erg blij en dankbaar dat ik bij Raymedy terecht ben gekomen. Anders was de vieze smaak in mijn mond waarschijnlijk nog niet weg geweest.
Ik blijf regelmatig terug gaan naar Raymedy gewoon om even te checken hoe het met mijn lijf is en tot nog toe gaat het prima!!!
Dank je wel Mechthild en andere medewerkers ik ben een zeer tevreden, blije en gelukkige klant!!!!

Ik geef mijn Raymedy Therapeut een: 10
Ik geef mijn Raymedy behandeling een: 10
Ik geef jullie bedrijf totaal een: 10