Herstel tot 3 keer sneller met de Raymedy methode

(Sport)blessures zijn er in heel verschillende vormen en maten. Helaas komt het altijd ongelegen en duurt het vaak langer dan u zou willen. De oorzaak zoeken van de blessure en direct behandelen dat is de kracht van Raymedy. De hersteltijd wordt significant verkort en daardoor bent u sneller weer de oude.  Genoeg van uw blessure?

2 jaar pijn in beide knieën

(Bas, 11 jaar, Nuenen ) 3 jaar geleden, tijdens een wintersportvakantie, maakte ik een enorme smakker met mijn snowboard. Mijn knie deed enorm zeer, maar de foto’s wezen gelukkig uit dat er niets gebroken was. Een weekje rust in een brace werd voorgeschreven en daarna was de pijn ook weg. Ongeveer een half jaar later, een ochtend na een voetbaltraining de avond daarvoor, kon ik niet meer uit bed komen. Ik kon mijn knieën niet meer buigen. Na een paar dagen werd het beter, maar iedere keer als ik had gesport, kwam het weer terug. De huisarts dacht dat het groeipijnen waren en vond het niet nodig om door te verwijzen.

Maar toen het al 6 maanden aanhield werden we doorverwezen naar een gespecialiseerd ziekenhuis. Daar kwamen ze al snel tot de conclusie dat het zeker geen reuma was. Er volgde een reeks van onderzoeken, echo’s, foto’s en een MRI. Uiteindelijk kregen we te horen dat het wel met de groei had te maken. Er werd aangeraden om samen met de fysio langzaam weer te gaan sporten om toch in beweging te komen. Na een hele tijd met de fysio te hebben gesport, kwamen we toch al snel tot de ontdekking dat het niet veel beter ging worden. Het buigen ging iets beter, maar ik werd stijver in mijn rug en moest, als ik even had gezeten, weer echt “op gang komen”.

De Raymedy oplossing: Via een kennis kwam ik bij Raymedy terecht. Bij de meting en de scan kwam er iets erg “verrassends” uit. De klachten kwamen niet door groeiproblemen, maar doordat mijn nek scheef stond, opgelopen bij de klap met mijn snowboard. Doordat ik al die tijd zoveel pijn had, was mijn lijf ook echt “op”. Ik voelde me doodmoe. Door een aantal behandelingen bij Raymedy, voelde ik me steeds fitter worden. Voor mijn nek ben ik ook bij de manueel therapeut onder behandeling en met de fysio ben ik mijn conditie weer aan het opbouwen. Ik heb me al heel lang niet meer zo fit gevoeld! Ik kan weer sporten zonder pijn en kan zelfs weer hurken en op mijn knieën zitten. Dat heb ik al die tijd niet gekund!!

Verbeteren sportprestaties

(Lars, 34) Wauw!! de behandelingen bij Raymedy hebben ervoor gezorgd dat ik mijn persoonlijke sportprestaties naar een hoger niveau heb kunnen brengen. Mijn spieren verzuurde snel terwijl ik conditioneel nog lang niet aan mijn max zat, waardoor ik niet de volledige prestatie uit mijn sport haalde.

Na één behandeling bij Raymedy merkte ik verschil. Ik kan nu met de beste renners van de groep meekomen, waardoor ik de hoogst haalbare prestatie uit mijn lichaam haal. Nu 3 behandelingen later is mijn trauma uit mijn schouder verdwenen en voel ik me fitter dan ooit.   Voor mij is het duidelijk:

Raymedy: takes you to the next level

Ontstoken achillespees

(Suze van der Zanden) Ik had last van een ontstoken achillespees. Ik liep al enkele weken met klachten en na een tijdje was het door de pijn niet meer mogelijk om te korfballen. Ik had nog nooit
last van mijn achillespees gehad. Doordat ik bij de eerste klachten gewoon door ben blijven sporten is de blessure verergerd met als resultaat een flink ontstoken achillespees.

Raymedy behandelingen: Nadat ik last kreeg van de blessure ben ik als eerste naar mijn fysiotherapeut gegaan. Hij vertelde me dat het met behulp van fysiotherapie minstens drie maanden zou duren voordat ik weer op het veld zou staan. Na een paar weken bij de fysiotherapeut onder behandeling te zijn geweest hoorde ik van Raymedy en heb ik een afspraak gemaakt. Na het eerste consult kreeg ik een lamp mee naar huis waarmee ik om de dag mijn achillespees kon behandelen. Na zes weken waren al mijn klachten verdwenen en kon ik weer geheel met de groep meetrainen en wedstrijdfit worden.

Resultaat: De resultaten van de Raymedy behandeling waren voor mij boven verwachting. Tijdens de Raymedy behandelingen ben ik ook nog steeds bij de fysiotherapeut geweest. Hij voorspelde echter een langere herstelperiode en door Raymedy is deze periode gehalveerd. Nu heb ik helemaal geen last meer van mijn blessure en ben ik weer helemaal fit.

Pijnlijke vinger

(Jack Werners) Ik had een drietal weken erg veel last van mijn rechter ringvinger. Ik kon niets oprapen en naar beneden gaan langs een trapleuning was zeer pijnlijk. Ik kon wel gewoon sporten: squashen en hockeyen. In het verleden had ik daar nog nooit last van gehad.
Ik heb voorafgaand aan de Raymedy behandelingen geen andere behandelingen ondergaan. Ik had de hoop dat het vanzelf over zou gaan. In mijn achterhoofd dacht ik wel aan een vorm van reuma en aan het einde van mijn sportcarrière.

Raymedy behandelingen: De resultaten van de Raymedy behandeling kan ik bestempelen als ‘heel wonderlijk’. Na een drietal visitaties en de thuisbehandeling, die ik zeer consequent heb uitgevoerd, was de pijn weg.

Resultaat: Mijn blessure is verdwenen en ik ben een tevreden klant, die aan anderen Raymedy heeft geadviseerd. Ik zal bij een mogelijke volgende blessure zeker opnieuw gebruik maken van de behandeling met Raymedy.

Lies blessure

(Mathijs van Roessel) Een periode van drie jaar had ik last van mijn rechter lies. Door de blessure kon ik meerdere keren een periode niet trainen met de groep en moest ik wedstrijden aan me voorbij laten gaan.
Behandelingen Ik ben in die drie jaar tijd drie keer onder behandeling geweest bij een fysiotherapeut. In alle gevallen ging dit om een periode van zeven weken waarin ik een keer per week werd behandeld. De behandelingen boden me steeds een tijdelijke oplossing.

Raymedy behandelingen: Een blijvende oplossing vond ik in de behandelingen met licht en magneetvelden van Raymedy. Na de tweede behandeling waren mijn klachten verholpen. De blessure geeft geen beperkingen meer.

Resultaat: Het gaat goed. Ik heb sinds de behandelingen geen last meer gehad.

Gescheurde pees in schouder

(Riet, vitale dame van 71 jaar) Ik had al geruime tijd last van mijn rechter bovenarm. Ik bleef er maar mee rondlopen tot dat ik op een gegeven moment de pijn niet meer kon verdragen en met die arm niets meer kon. Eerst enkele weken fysio-therapie, wat niets uithaalde. Daarna is er een echo gemaakt, waaruit bleek dat er een pees was gescheurd. De arts adviseerde een operatie.

De Raymedy oplossing; Iemand adviseerde mij om bij het Raymedy centrum te proberen. Na een paar behandelingen in de praktijk en enkele thuis behandelingen had ik een goed resultaat. De pijn in mijn schouder is langzaam weggetrokken en ik kan de rechterarm normaal bewegen.

Ik ben zo blij dat ik nu zonder pijn, mijn arm weer normaal kan gebruiken en een operatie bespaard is gebleven.

Afgescheurde achillespees

(jan, Sint Michielsgestel) Tijdens het sporten scheurde mijn achillespees volledig af. Na onderzoek bleek dat hechten op deze plek, hoog in de kuit bij de overgang van pees naar kuitspier, onmogelijk was. Ik werd ‘veroordeeld’ tot 6 weken gips, gevolgd door minimaal 6 weken revalidatie. Aangezien het een lastige blessure was (slechte doorbloeding) zou het een lang proces gaan worden.

Ik kwam in contact met Raymedy. Na onderzoek bleek dat ik met 25 behandelingen, thuis aan de pc, vooruit kon. Hiermee werd littekenweefsel verminderd en doorbloeding gestimuleerd. Tevens zou dit de souplesse van spieren ten goede komen.

Na 6 weken werd het gips (iedere 2 weken andere stand van de voet) verwijderd en liep ik zonder krukken over de gang naar de afdeling orthopedie. Daar werd ik onderworpen aan een onderzoek door de specialist. Zij was uitermate verwonderd en enthousiast over het herstel en de bewegingsvrijheid die mijn enkel reeds had. Met dank aan de professionele en deskundige behandelingen. Ik zeg:

Raymedy werkt!!

Rugblessure

(Theo, Den Bosch) Al een enkele maanden kampte ik met een enorme pijn in mijn rug. Fysio had tot nu toe niets uitgehaald. Ik ben een fanatieke golfer maar zat nu al weken tegen mijn clubs aan te staren. Ik werd behoorlijk wanhopig. Ik vloog tegen de muren omhoog.
Mijn dochter vertelde over de Raymedy methode, Ik keek op de site met filmpjes, en wist eigenlijk niet wat ik er van moest verwachten. De enthousiaste dame die me behandelde wist me precies te vertellen hoe ze ging behandelen. Ik voelde na 1 behandeling al een soort ontspanning in mijn rug die ik in weken niet gevoeld had. In die week ging het langzaam beter en na 3 behandelingen stond ik weer op de golfbaan. Ik vertel het tegen iedereen die het horen wilt: Ga naar Raymedy centrum Eindhoven, blijf niet lopen met klachten!