Hernia

Een hernia kan uw leven danig op zijn kop gooien. Ene moment niets aan de hand andere moment op de operatie tafel. Daar tussen zit meestal een behoorlijke pijnlijke gang naar het ziekenhuis en fysio. Raymedy centrum Eindhoven kan in dit geval zeker iets voor u betekenen. U bent niet de eerste die na een paar behandelingen weer fris en fruitig aan het werk kan. Zonder opereren en lang herstel kan Raymedy door gebruik te maken van licht en magneetveld therapie op de pijnlijke plek werken maar misschien ook wel ontdekken dat de oorzaak van de pijn ergens anders zit.

Hernia onderrug, Ed, 48 jaar

Het is  al weer ruim een jaar geleden dat ik die verschrikkelijke pijn had.

Als zelfstandige  vrachtwagenchauffeur is het niet handig om plat te moeten liggen. Ik had een Hernia tussen L4/L5 (red. halverwege de rug) en moest geopereerd gaan worden. Mijn operatie werd door een spoedgeval uitgesteld en ik werd voorlopig terug naar huis gestuurd. In tussentijd heb ik 2 behandelingen gehad bij de therapeut van Raymedy centrum Eindhoven. Een behandeling voor mijn rug en een PsyChi sessie om spanning uit mijn lijf te krijgen.

Toen ik mij weer melde in Tilburg was mijn pijn verdwenen. Er was geen hernia meer zichtbaar en de operatie is bespaard gebleven. Ik werk weer volledig, heb een nieuwe vrachtwagen met goede bestuurdersstoel en ik heb nergens last van!