Heupklachten

Hij heeft het op zijn heupen, een veel gehoorde uitspraak maar iemand die last heeft van zijn heupen kan behoorlijk gehinderd worden in zijn dagelijkse bezigheden. Ook problemen met de heup(en) kunnen diverse oorzaken hebben. Door samen te kijken waar de pijn zich bevind, wanneer deze erger wordt of juist goed te dragen is start Raymedy centrum Eindhoven het onderzoek naar de oorzaak van de klacht. Er zijn zaken die met de Raymedy methode niet op te lossen zijn. Een scheefstand of flinke slijtage daar valt niet veel aan te verbeteren door Raymedy. Indien nodig sturen wij u naar een osteopaat of andere professional die uw heupen bijvoorbeeld kan recht zetten waarna de Raymedy behandeling eventueel weer verder kan gaan voor het grootste effect.

Cliënt ervaring:  Claire,  46, Reusel

Al zeker een half jaar had ik last van mijn heup. Als ik had gezeten en wilde opstaan dan leek ik een vrouw van 80. Eenmaal aan de wandel dan kon het soms wel weer beter gaan. Ik was via de huisarts bij de fysiotherapeut geweest maar dat zette niet veel zoden aan de dijk. Via een schoonzus kwam ik bij Raymedy in Eindhoven terecht. Ik vond het ver rijden en wist ook niet wat ik kon verwachten maar had ook niet zoveel te verliezen.

Na de eerste behandeling dacht de Raymedy therapeute dat er iets met mijn darmen was. Ik vond dat een beetje vreemd. Maar ze heeft me adviezen gegeven over mijn voeding en ik werd geadviseerd om pilletjes met bacteriën te nemen voor mijn darmen en de melk even te laten staan. Na ongeveer 2 weken voelde ik mij echt veel minder stijf en stram en ook mijn heupen voelde losser. Bij de tweede afspraak leek de therapeute helemaal niet verbaasd over die vooruitgang. Ze had niet anders verwacht zei ze.  De tweede behandeling ging ze nog verder zoeken en adviseerde ze om terug naar de fysiotherapeut te gaan om het los te maken. De derde behandeling was een lymfedrainage (RD) en die gaf uiteindelijk de doorslag. Ik heb helemaal geen pijn meer en ik ben stiekem ook een paar kilo afgevallen door mijn voeding aan te passen. Dat was een mooie bijvangst.  Kortom, ik ben verwonderd over de snelheid van het vinden van de oorzaak en de behandeling. Ik heb het als heel prettig ervaren!