Genoeg van uw pijnklachten?

Pijn kan overal in het lijf zitten en vooral heel verschillend van oorzaak zijn. De oorzaak zit vaak op een andere plaats dan waar u de pijn voelt. Dat maakt behandelen vaak lastig. Raymedy centrum Eindhoven zoekt verder en de behandeling kan aanzienlijke verlichting geven.

De oorzaak van pijn is niet altijd duidelijk. En waar op een gegeven moment de zoektocht naar de oorzaak ophoud en er geen behandeling meer mogelijk is (waarom zou u daar op wachten? kan de Raymedy methode u juist op weg helpen. Natuurlijk zoeken we naar de oorzaak maar die kan helemaal anders zijn dan u altijd heeft gedacht. Geeft u ons een nieuwe uitdaging?

Neuropathie (Jo)

Jo heeft last van neuropathie bij diabetes, In het ziekenhuis konden ze niets meer voor haar doen. Haar gevoel in beide benen was weg. Na een aantal behandelingen ontvingen wij een e-mail met goed nieuws: “Wil je even laten weten dat tijdens de controle van mijn voeten op neuropathie ik alles weer voelde! Dus volgens de internist is het weg👍. Dankzij jouw therapie! Echt super. Het voelt ook veel beter. Sims nog wat wollig!
Maar wilde het succes met je delen!”

Aangezichtspijn ( Martijn)

Een half jaar geleden kreeg ik last van hele erge “aangezichtspijn”. Eten was bijna onmogelijk en op onverwachte momenten was het ook moeilijk om te praten.

Medicatie via de huisarts hielp niet en na bezoek aan de neuroloog leek de enige oplossing een operatie of een laserbehandeling waarbij wel een kans aanwezig was op “uitval”.  Voor dit alternatief voelde ik niet zoveel.

Na een paar maanden intense pijn kwam ik via een collega in contact met “Raymedy” in Eindhoven. Ik ben hier drie keer behandeld, na de eerste keer was er een lichte verbetering, een paar dagen zonder pijn maar die kwam snel weer terug. Na een tweede behandeling, twee weken later was het effect dat ik ruim een week zonder pijn was, maar deze kwam toch weer terug. Op advies van de  Raymedy therapeut hebben we in overleg met de huisarts de medicatie aangepast en supplementen toegevoegd. Na een maand een derde behandeling is de pijn  definitief verdwenen en mijn probleem volledig opgelost. Lijkt een klein wonder.

Na 50 jaar…… (Sandra)

Via een vriendin kwam ik bij Raymedy in Eindhoven terecht. Allereerst ben ik daar behandeld voor rugklachten en chronische pijn aan mijn enkel. Deze zijn geheel verdwenen na enkele behandelingen in de praktijk. Tijdens deze behandelingen kwamen er ook gebeurtenissen en aandoeningen vanuit mijn jongere jaren naar boven.

Men stelde voor om deze ook te gaan behandelen middels Psy-chi. Op mijn 14e heb ik een hersenbloeding gehad waarna ik soms moeite heb met het goed uitspreken van woorden. Ook voelde ik altijd een druk in mijn achterhoofd. Tijdens de behandeling werd mij een en ander gevraagd, waarop ik met ja of nee moest antwoorden, ook moest ik mijn ogen sluiten

en vroeg ze welke kleur ik zag. Gedurende de behandeling voelde ik dat mijn lichaam zich steeds meer ontspande en de druk in mijn hoofd minder werd. Voordat ik in mijn auto stapte , om naar huis te gaan, was de druk geheel verdwenen. Nu 6 weken later is deze nog steeds weg en voel ik mij een stuk rustiger. Het blijft een hele bijzondere ervaring hoe je na  50 jaar middels Raymedy verlost kunt zijn van dit probleem. Ik zal ook zeker Raymedy bij andere onder de aandacht brengen en wie weet hebben zij net zoveel baat bij deze therapie als ik.

Al 2 jaar pijn in de knie (Bas, 11 jaar, Nuenen )

3 jaar geleden, tijdens een wintersportvakantie, maakte ik een enorme smakker met mijn snowboard. Mijn knie deed enorm zeer, maar de foto’s wezen gelukkig uit dat er niets gebroken was.

Een weekje rust in een brace werd voorgeschreven en daarna was de pijn ook weg. Ongeveer een half jaar later, een ochtend na een voetbaltraining de avond daarvoor, kon ik niet meer uit bed komen. Ik kon mijn knieën niet meer buigen. Na een paar dagen werd het beter, maar iedere keer als ik had gesport, kwam het weer terug. De huisarts dacht dat het groeipijnen waren en vond het niet nodig om door te verwijzen. Maar toen het al 6 maanden aanhield, hebben we aangedrongen op een doorverwijzing. In het ziekenhuis wisten ze het ook niet precies en dachten dat het misschien reuma zou zijn. We werden doorverwezen naar een gespecialiseerd ziekenhuis. Daar kwamen ze al snel tot de conclusie dat het zeker geen reuma was. Er volgde een reeks van onderzoeken, echo’s, foto’s en een MRI. Uiteindelijk kregen we te horen dat het wel met de groei had te maken en dat deze pijnen voorlopig dus nog niet over zouden gaan. Wel werd aangeraden om samen met de fysio langzaam weer te gaan sporten om toch in beweging te komen. Na een hele tijd met de fysio te hebben gesport, kwamen we toch al snel tot de ontdekking dat het niet veel beter ging worden. Het buigen ging iets beter, maar ik werd stijver in mijn rug en moest, als ik even had gezeten, weer echt “op gang komen”.

Via een kennis kwam ik bij Raymedy terecht. Bij de meting en de scan kwam er iets erg “verrassends” uit. De klachten kwamen niet door groeiproblemen, maar doordat mijn nek scheef stond, opgelopen bij de klap met mijn snowboard. Doordat ik al die tijd zoveel pijn had, was mijn lijf ook echt “op”. Ik voelde me doodmoe. Door een aantal behandelingen bij Raymedy, voelde ik me steeds fitter worden. Voor mijn nek ben ik ook bij de manueel therapeut onder behandeling en met de fysio ben ik mijn conditie weer aan het opbouwen. Ik heb me al heel lang niet meer zo fit gevoeld! Ik kan weer sporten zonder pijn en kan zelfs weer hurken en op mijn knieën zitten. Dat heb ik al die tijd niet gekund!!