Los het sneller op met de Raymedy methode!

Een achillespeesblessure is heel vervelend voor iedereen en voor sporters in het bijzonder. Het herstel kan helaas lang duren. Vooral onder hardlopers is het een beruchte blessure, maar ook bij andere sporten komt een achillespeesblessures veel voor voor.

Bij Raymedy centrum Eindhoven wordt onderzocht waar de blessure vandaan komt. Als de oorzaak gevonden is dan is behandelen zelfs thuis mogelijk door gebruik te maken van onze thuis behandel apparatuur.  Dat schiet lekker op!

Ontstoken achillespees

(Suze van der Zanden)Ik had last van een ontstoken achillespees. Ik liep al enkele weken met deze achillespeesblessure en na een tijdje was het door de pijn niet meer mogelijk om te korfballen. Ik had nog nooit last van mijn achillespees gehad. Doordat ik bij de eerste klachten gewoon door ben blijven sporten is de blessure verergerd met als resultaat een flink ontstoken achillespees.

Raymedy behandelingen: Nadat ik last kreeg van de blessure ben ik als eerste naar mijn fysiotherapeut gegaan. Hij vertelde me dat het met behulp van fysiotherapie minstens drie maanden zou duren voordat ik weer op het veld zou staan. Na een paar weken bij de fysiotherapeut onder behandeling te zijn geweest hoorde ik van Raymedy en heb ik een afspraak gemaakt. Na het eerste consult kreeg ik een lamp mee naar huis waarmee ik om de dag mijn achillespees kon behandelen. Na zes weken waren al mijn klachten verdwenen en kon ik weer geheel met de groep meetrainen en wedstrijdfit worden.

Resultaat: De resultaten van de Raymedy behandeling waren voor mij boven verwachting. Tijdens de Raymedy behandelingen ben ik ook nog steeds bij de fysiotherapeut geweest. Hij voorspelde echter een langere herstelperiode en door Raymedy is deze periode gehalveerd. Nu heb ik helemaal geen last meer van mijn blessure en ben ik weer helemaal fit.

Achillespees afgescheurd 

(jan, Sint Michielsgestel) Tijdens het sporten scheurde mijn achillespees volledig af. Na onderzoek bleek dat hechten op deze plek, hoog in de kuit bij de overgang van pees naar kuitspier, onmogelijk was. Ik werd ‘veroordeeld’ tot 6 weken gips, gevolgd door minimaal 6 weken revalidatie. Aangezien het een lastige blessure was (slechte doorbloeding) zou het een lang proces gaan worden.

Ik kwam in contact met Raymedy. Na onderzoek bleek dat ik met 25 behandelingen, thuis aan de pc, vooruit kon. Hiermee werd littekenweefsel verminderd en doorbloeding gestimuleerd. Tevens zou dit de souplesse van spieren ten goede komen.

Na 6 weken werd het gips (iedere 2 weken andere stand van de voet) verwijderd en liep ik zonder krukken over de gang naar de afdeling orthopedie. Daar werd ik onderworpen aan een onderzoek door de specialist. Zij was uitermate verwonderd en enthousiast over het herstel en de bewegingsvrijheid die mijn enkel reeds had.

Raymedy werkt!! Met dank aan de professionele en deskundige behandelingen.