Last van (lage) rugklachten?

Pak de bron van uw klacht aan

Acute pijn of juist langdurige pijn. Met de Raymedy methode wordt in een behandeling de oorzaak gezocht en direct behandeld. De oorzaak van de pijn kan soms heel anders zitten dan daar waar u de pijn voelt.  Door gebruik te maken van thermografische scans heeft u direct in beeld waar uw pijn vandaan komt.

Stijf als een hark

(Frank, Netersel) Met een eigen bouwbedrijf ben ik de hele dag bezig en belast ik mijn rug misschien ook wel verkeerd. Ik had eigenlijk al 8 jaar last van mijn rug. Op een verjaardag hoorde ik van Raymedy. Daar was iemand in een behandeling van zijn duizeligheid af. Dat vond ik wel goed klinken. Ik lag op een heel fijn bed aangesloten op meet apparatuur. Ik kon zelf in het beeldscherm zien waar de rug een probleem had. Ik heb diezelfde week nog een oprit bestraat. Terwijl ik een lekker biertje dronk op het resultaat van de oprit heb ik de mensen van Raymedy een bedankje verstuurd via what’s app. Wat was het fijn geweest als ik jaren eerder van Raymedy gehoord had. Ik zou zeggen, niet wachten maar maak een afspraak.

Rugblessure

(Theo, Den Bosch) Al een enkele maanden kampte ik met een enorme pijn in mijn rug. Fysio had tot nu toe niets uitgehaald. Ik ben een fanatieke golfer maar zat nu al weken tegen mijn clubs aan te staren. Ik werd behoorlijk wanhopig. Ik vloog tegen de muren omhoog.
Mijn dochter vertelde over de Raymedy methode. Ik keek op de site met filmpjes, en wist eigenlijk niet wat ik er van moest verwachten. De enthousiaste dame die me behandelde wist me precies te vertellen hoe ze ging behandelen. Ik voelde na 1 behandeling al een soort ontspanning in mijn rug die ik in weken niet gevoeld had. In die week ging het langzaam beter en na 3 behandelingen stond ik weer op de golfbaan. Ik vertel het tegen iedereen die het horen wilt: Ga naar Raymedy centrum Eindhoven, blijf niet lopen met klachten!