Wat is hielspoor?

Pijn bij staan en lopen, vooral bij het opstaan, onder de voet bij de hiel? Heel vervelend, het zou hielspoor kunnen zijn. Hierbij is de peesplaat onder de voet ontstoken en dit veroorzaakt een hele nare pijn. De hele dag staan of lopen is geen optie dan. Door middel van een behandeling die u thuis kunt uitvoeren kan de blessure heel goed behandeld worden. Het vraagt wel even wat van u om de discipline te hebben om om de dag u zelf te behandelen maar de methode wordt als zeer effectief ervaren.

Hielspoor, zeer pijnlijk! 

(Rien, Sint Oedenrode) Zes maanden had ik last van hielspoor (peesplaatontsteking). Ik kon door deze blessure mijn sporten niet beoefenen. Tevens waren dagelijkse werkzaamheden zoals trappen lopen en huishoudelijke taken, waarbij veel afzet van de hak gevraagd wordt, zeer pijnlijk.

Ter behandeling van de hielspoor heb ik pijnstillers gekregen van de huisarts. Daarnaast werd mij geadviseerd vooral rust te houden. Ook heb ik een speciaal zooltje, ter hoogte van de hak, in mijn schoenen gehad. Deze maatregelen hadden slechts tijdelijk effect.

De behandelingen met Raymedy resulteerde in pijnverlichting en dus beter functioneren tijdens mijn werk en dagelijkse bezigheden. Er was direct duidelijk verbetering merkbaar. Na de behandelingen ben ik niet meteen gestart met mijn sporten en heb ik nog even rustig aan gedaan. Intussen tennis en wandel ik weer zonder pijn.

Door de Raymedy behandelingen is het genezingsproces versneld. Ik tennis en wandel weer, doch bij overbelasting voel ik nog lichte pijn. Deze pijn beperkt zich echter nog maar tot een dag en is de volgende dag weer weg.

Ik kon bijna niet meer lopen

(Marja, Veldhoven) “Ik wilde je toch even op de hoogte brengen van het verloop van mijn hielspoor. De behandelingen zijn nu een paar weken afgelopen en ik kan wel zeggen dit heeft goede resultaten opgeleverd. Ik heb veel minder vaak en minder heftig pijn aan mijn hiel. Dus ik heb goede hoop dat het goed komt.

Ik vond de behandelingen bij Raymedy erg prettig en wil je daarvoor bedanken.  Ik weet jullie in ieder geval te vinden, mocht het nodig zijn.”