Schildklierproblemen

Uw schildklier is een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Werkt hij te hard dan is het niet fijn, werkt hij te traag of niet dan is het al helemaal niet fijn. Problemen met een te traag werkende schildklier kunnen bijvoorbeeld tot overgewicht leiden, terwijl een te snel werkende schildklier het bijna onmogelijk kan maken om aan te komen. Dat is nog maar het minste van uw zorgen. Nekpijn, buikpijn, menstruatieproblemen, angsten, soms depressieve gevoelens, boosheid, het kan allemaal voorkomen als uw schildklier niet goed werkt. Het vaststellen of deze klier al dan niet goed werkt is een lastige onderneming.  Raymedy centrum Eindhoven zoekt of de oorzaak van de verstoring te vinden is en gaat aan de slag om de situatie te verbeteren.

Client ervaring

Leen van  Camp, Antwerpen, aandoening aan schildklier

Klacht(en) voor de Raymedy behandeling was/waren:
Hyperthyreoïdie (ziekte van Graves) en totale uitputting, dit na hervallen na een klassieke medicinale behandeling van 2 jaar. Amper drie weken na het beeindigen van de medicatie kwamen alle symptomen in hevigheid terug: verhoogde hartslag, hitte binnenin, slapeloosheid, innerlijke onrust, zware benen, totaal gebrek aan energie.
Ik heb 3 behandelingen gehad.

Mijn ervaring met Raymedy: 
Het meten en scannen, het grafisch in beeld brengen van de toestand en de blokkades van de verschillende meridianen van mijn lichaam was heel verhelderend. Het verruimde zeer zeker mijn kijk op mijn ziek zijn maar bevestigde ook mijn opvatting dat ziek zijn en genezen een hollistische proces is. Ik had meteen vertrouwen in de technieken en voelde me bij Claudia in goeie handen.

Het resultaat van uw behandeling?
Mijn toestand verbeterde snel. Meteen na de eerste behandeling kwam er terug meer rust binnenin. Na de tweede behandeling had ik een poosje het gevoel dat ik echt ging genezen, ik voelde mijn kracht van vroeger terugkomen, ik sliep opnieuw goed en had opnieuw plezier in mijn leven. Ik kon terug fietsen en kon mijn middagdutje overslaan. Medicatie nam ik niet meer, bloedtesten wezen ook op vooruitgang. En toen stopte het. En alles begon stilletjes opnieuw. Er kwam nog een derde behandeling en het heel gerichte advies om ostheopatische hulp te proberen. Dat deed ik. Nu, ongeveer 8 maanden later, zijn mijn bloedtesten weer normaal en voel ik me goed, medicatie heb ik niet meer genomen,  mijn energie is terug en het plezier ook.