fbpx

Winkelmand

Als koeien die voor het eerst weer de wei in mogen

Geschreven door 11 mei 2020Algemeen
we zijn weer open

We hebben u gemist

Precies, dat is wat wij voelen. Oke, we springen nog niet rond in de praktijk maar onze hartjes slaan wel een paar slagen harder van geluk. Twee maanden van werkenergie zitten in ons rugzakje opgeslagen en kunnen nu weer volledig benut worden. Want eerlijk is eerlijk het hele team heeft een beetje tandenknarsend toe gekeken hoe Raymedy in deze lastige periode juist niets kon doen. Terwijl we juist zo veel hadden kunnen doen, het mocht eenvoudig niet.

Maar nu staan we dus als koeien te trappelen die weer naar buiten mogen. Wel koeien met handschoenen en mondmaskers aan, dat ziet er wat vreemd uit. Als u geen Corona klachten heeft of heeft gehad en deze ook niet uw gezin voorkomen dan kan het mondmasker gelukkig weer af. U wordt al twee maanden overspoeld met informatie over Corona en over de maatregelen omtrent het voorkomen van besmettingen. Dus u weet dat indien u klachten heeft u beter niet naar Raymedy centrum Eindhoven kunt komen. Afbellen is dan het devies!

Welke maatregelen zijn er getroffen?

Naast de gebruikelijke maatregelen en hygiënemaatregelen van het RIVM (geen handen schudden, in uw elleboog niezen en hoesten, handen wassen met desinfecterend zeep of gel, gebruik papieren zakdoekjes) gelden de volgende aanvullende huisregels:

  • Gebruik bij binnenkomst onze handdesinfectie, deze is zichtbaar aanwezig in het centrum;
  • Houd anderhalve meter afstand van alle aanwezige personen op de praktijk;
  • Kom alleen, of indien noodzakelijk met maximaal één begeleider;
  • Zorg dat u maximaal vijf minuten van tevoren aanwezig bent;
  • Neem een eigen badhanddoek mee, of twee gewone handdoeken;
  • Na afloop van uw behandeling en afwikkeling aan de receptie verlaat u het centrum;
  • Wij vragen u voordat de meting start uw handen en voeten schoon te maken met de desinfectie gel die wij u daar voor aanbieden;
  • Vanwege de maatregelen kunnen wij u geen koffie / thee serveren, wij vragen u zelf een flesje water mee te nemen als u dat denkt nodig te hebben;

Maar ondanks al deze maatregelen zijn wij blij dat wij u weer kunnen helpen met klachten als hooikoorts, blessures, astma, artrose, allergieën. stress, burn out, depressie, reuma enzovoort en zo verder. Uw klacht is onze uitdaging en dat is precies waarom we u zo gemist hebben.

We zijn er weer! maak een afspraak via de site zodat we u snel weer verder kunnen helpen. Tot snel