fbpx

Winkelmand

Hatsjoeh!

Geschreven door 5 februari 2020mei 3rd, 2020Algemeen

Geloof het of niet, er zijn alweer mensen met hooikoorts klachten. Door de zachte winter lijkt het nog eerder te zijn begonnen dan andere jaren. Wist u dat 1 op de 5 Nederlanders last heeft van hooikoorts. Dat kan in lichte mate zijn maar ook in een super heftige vorm waarbij mensen maanden niet naar buiten willen en kunnen. Eigenlijk best raar natuurlijk. Een boom, gras of andere pollen horen bij de natuur en dan is het gek dat je daar niet tegen kunt. Maar ja….. als er zoveel mensen niet tegen kunnen dan zal er wel iets aan de hand zijn.

Ondanks de allergietabletjes en neussprays komen mensen met moeite de lente door en dan wil je toch weten waar het vandaan komt. De echte oorzaak van uw hooikoorts vindt u in de darmen. Heel vreemd maar waar. Dingen die u eet, medicijnen die u slikt of beestjes in uw lichaam die niet echt welkom zijn, kunnen rommel in uw lichaam veroorzaken. Als er maar genoeg rommel zit dan loopt op een gegeven moment uw emmertje over en dan is elke boom er snel al een te veel.

Is een neusspray dan logisch?

De klachten verminderen natuurlijk wel met een spray of een pilletje maar dat is steeds maar tijdelijk. De medicijnen helpen vaak maar daarnaast zorgen ze er ook voor, dat het toch al vollopende emmertje nog meer overloopt. Dit geeft dan vaak het jaar erop nog meer klachten. De oorzaak zoeken en behandelen lijkt dan toch een logischer antwoord. Mooi dat dit met de Raymedy methode vrij eenvoudig is. Het opsporen van de oorzaak en het behandelen daarvan is vaak afdoende om een zomer lang zonder klachten door te komen. Vaak is het zo dat de hooikoorts helemaal niet meer terugkomt.

Ik ben tot in Amerika geweest om van mijn hooikoorts af te komen, niets heeft geholpen. Met jullie Raymedy behandeling heb ik een fantastische zomer gehad. Ik ben jullie super dankbaar. Pierre van den Brink, Eindhoven

Zo  makkelijk?

Precies, zo makkelijk! De oorzaak van uw klacht zoeken en behandelen klinkt zo makkelijk maar dat is juist wat er binnen Raymedy centrum Eindhoven de hele dag gebeurt.  Mooi is ook dat er maar weinig behandelingen nodig zijn. En als u even goed hebt opgelet slaat u twee vliegen in een klap. Uw hooikoorts verdwijnt en de onderliggende oorzaak is ook opgelost. Hoe vroeger u er bij bent in het jaar, hoe beter het resultaat. Bel voor een afspraak naar 040 – 845 17 08.