fbpx

Winkelmand

Elke keer weer een verrassing!

Geschreven door 17 december 2019mei 3rd, 2020Algemeen
Raymedy centrum EIndhoven is dankbaar

Donderdag 12 december vierden wij samen men onze cliënten het 5 jarig bestaan van Raymedy centrum Eindhoven. Wat een prachtige dag! De eerste cliënten stonden al voor 9 uur te wachten op een kop koffie en een gratis meting.

De hele dag door mooie verhalen van mensen die in die 5 jaar langs zijn gekomen met hun klachten en die dankbaar zijn voor de mooie resultaten van het behandelen met de Raymedy methode. Dat de behandelingen succesvol zijn wordt dan nog meer duidelijk als cliënten dierbaren meenemen om ook kennis te maken met de Raymedy methode en ons centrum. Ondanks dat met de Raymedy methode maar weinig behandelingen nodig zijn bouwen wij toch met onze cliënten een band op die niet stopt na de behandeling. Men komt terug als ze een andere klacht ervaren of men komt terug met iemand waarvan ze denken dat het ook zou kunnen helpen. Dat is mooi!

Een hele dag korte gratis metingen doen geeft veel nieuwe contacten en verhalen en het is elke keer weer een verrassing. Verhalen waarvan je onder de indruk bent, met soms zelfs tot kippenvel aan toe. En dan na een dag van 12 uur aan een stuk meten zitten we als team heel gelukzalig samen de dag door te temen en beseffen hoe gelukkig we mogen zijn dat we dit werk mogen doen en dat er zoveel fijne mensen naar ons toe komen. Het slapen lukte bij ons allen niet zo goed, vol van verhalen en een heerlijk gevoel.

Alle belangstellenden van harte bedankt voor al jullie felicitaties, cadeautjes en lieve woorden. We gaan er weer vol tegen aan voor de komende 5 jaar. Denk er vooral aan om uw verzekering na te kijken zodat ook volgend jaar uw behandelingen bij Raymedy centrum Eindhoven (deels) vergoed worden.

Team Eindhoven

Mechthild, Claudia, Dominique, Hanka, Kim, Pleunie