fbpx

Winkelmand

Daar sta je dan

Geschreven door 27 mei 2020Algemeen
de sterks versie van uzelf en Raymedy

Terwijl we tijdens de Corona-sluiting binnen zaten werden de berichten over het aantal besmettingen, ziekenhuisopnames en overleden mensen om onze oren geslingerd. Voor en tegenstanders van een lockdown, voor en tegenstanders van vitamine C of zelfs een voorstander van het nemen van chloor buitelde over elkaar heen. En al die tijd bleven wij geduldig wachten tot de praktijk weer open mocht.

Steeds duidelijker word inmiddels dat preventie de hoofdrol zal spelen als we allemaal ons leventje weer proberen op te pakken. Hoe gezonder iemand is hoe beter beschermt tegen die drukke ziektemakertjes. Werken aan de eigen gezondheid is het sleutelwoord dus. Maar hoe doe u dat? Is bijvoorbeeld het eten van de schijf van 5 en wat bewegen al goed genoeg? Wordt daarmee het immuunsysteem sterk genoeg om de druktemakertjes van zich af te slaan? Zeker, dat is al een mooie stap!

Het gesteggel van tafelgasten  in talkshows over preventie tegen Corona doet soms zeer aan een Raymedy hartje. Waarom? Omdat de Raymedy methode zo prachtig in beeld kan brengen wat u nodig heeft om dat immuunsysteem te versterken. En geloof ons, daar draagt een suikerwafel met slagroom niet aan mee. Maar hoe dan wel?

Verbaasd

We zijn het inmiddels gewoon, lange rijen voor een winkel. Na al die weken thuis was er dringend een blik verf nodig. De grote doe-het-zelf winkel is zeker niet de place-to-be in deze tijden. Sterker, normaal gezien rij ik er met een grote boog omheen. Maar goed, even een blikje verf halen werd ineens een hele onderneming. Een rij van 38 klanten met schoongepoetst karretje slingerde over het parkeerterrein. Maar als je hartje zeer doet bij een slecht leefstijl advies op TV dan implodeert een Raymedy hartje als de rij naar binnen langs een enorme wafel en ijskraam gaat. Ongeveer 20 minuten in de geur van zoetigheid, kijkend naar de rij in de rij van mensen die toch nog snel een ijshoorn of suikerwafel met slagroom scoren, vraagt een mens zich  toch af hoe dit verder moet. Midden in een Corona en economische crisis zou het toch best een goed idee zijn om eens te kijken hoe we ons zelf sterker kunnen maken. Wilt u weten hoe? maak een afspraak bij Raymedy centrum Eindhoven en laat doormeten wat u sterk kan maken!

Met de Raymedy methode wordt al jaren gemeten wat het immuunsysteem ondermijnt en hoe het herstellend vermogen is van een lichaam. En belangrijker, wat hebt u nodig om zo sterk mogelijk te worden en daarmee klachten voor te zijn. En natuurlijk speelt voeding daar een belangrijke rol in maar er is meer. Blijf nieuwsgierig en ontdek hoe u de sterkste versie van uzelf kunt worden!