fbpx

Winkelmand

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Geschreven door 30 maart 2020mei 3rd, 2020Algemeen
Corona en Raymedy

We hoeven u niet te vertellen dat Nederland in de ban is van Covid-19. Iedereen is ermee bezig of heeft verschijnselen veroorzaakt door Covid-19. Helaas is Raymedy centrum Eindhoven gesloten vanwege de regels die op dit moment leidend zijn. Maar innovatief als Raymedy is, wordt er heel hard gewerkt om ook u op afstand van dienst te kunnen zijn.

Preventie met Raymedy

U bent een cliënt van Raymedy centrum Eindhoven, u kent de kracht van de Raymedy methode! Normaal meten wij in onze praktijk welke behandeling voor u van belang is. Dat kan nu helaas niet. Dan moeten we het anders aanpakken. Als cliënt ligt u ons na aan het hart, het zou heel fijn zijn als u, en uw gezin, deze periode ongeschonden doorkomt. Om uw immuunsysteem te versterken is er daarom een speciaal programma gebouwd. Dit programma kunt u gebruiken met onze beamer. Raymedy Beamer

Onze behandelingen in de praktijk zijn het beste geschikt voor het aanpakken van virussen en dat kon u ook al deels thuis doen. Nu is er een kleine aanpassing gedaan in onze software waardoor u nog makkelijker zichzelf thuis kunt behandelen(als u beschikt over een Windows laptop) . Dat wil zeggen dat u een beamer krijgt opgestuurd. Daarnaast sturen wij u via uw mail een programma en inloggegevens zodat u zelf thuis uw immuunsysteem kan versterken. Raymedy centrum Eindhoven vindt het vooral belangrijk dat het goed gaat met u! Om in deze vreemde tijden toch iets aan te kunnen bieden dat u verder kan helpen kunnen wij de Beamer, de rode knop waarmee u in de praktijk altijd behandeld wordt, opsturen. U betaalt 40,- euro per week. Na afloop stuurt of geeft u ons de beamer weer terug. Met de Beamer aan de slag? Klik hier!

Behandelen met Raymedy

U hebt de diagnose al op zak? Ook dan kunt u aan de slag met de Raymedy behandeling. De mensen die tot nu toe op deze manier met de thuis behandeling de Corona infectie hebben aangepakt zijn er zeer over te spreken. Binnen 12 uur na de behandeling hadden de cliënten al bijna geen klachten meer. Met de Beamer aan de slag? Klik hier!

Ik wil graag weten of ik al anti stoffen heb

Iemand die de griep, veroorzaakt door Covid-19, heeft doorgemaakt heeft antistoffen opgebouwd en kan die griep niet voor de tweede keer krijgen. Bij milde verschijnselen bent u waarschijnlijk niet getest maar zou u toch al genoeg beschermende antistoffen kunnen hebben. Eigenlijk zou het dus fijn zijn om te weten of u die anti stoffen heeft. Raymedy centrum Eindhoven biedt nu een test aan.

Het betreft een sneltest (15 minuten), die door u zelf uitgevoerd kan worden. Normaal gesproken is het de bedoeling dat een therapeut bij u de test afneemt, dit kan helaas op dit moment niet maar wij kunnen u wel via videobellen ondersteunen. De test geeft aan of u recent een corona-infectie heeft doorgemaakt en of u bent geïmmuniseerd. In het laatste geval is de kans op een herhaalde infectie met het virus heel klein. Wilt u de test toegestuurd krijgen? Klik hier!

Lange termijn oplossing

De Raymedy ReadMe en PowerMe biedt ook een geweldige oplossing om u zowel preventief als bij ziekte thuis verder te helpen. Met deze innovatieve thuis set kunt u zichzelf, via uw eigen iPhone,  regelmatig meten en behandelen. Niet alleen voor uzelf fijn maar ook voor uw hele gezin. Ook via deze ReadMe & PowerMe kunt u heel goed werken aan uw eigen immuunsysteem en dat van uw huisgenoten. De signalen voor het versterken van uw immuunsysteem worden tijdens deze Corona periode gratis aangeboden.

U leert uw lichaam steeds beter kennen door regelmatig te meten en te behandelen met de ReadMe & PowerMe app. Mocht u meer ondersteuning nodig hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen, dan kijken we samen waarmee we u verder mee kunnen helpen. Meer weten over de ReadMe & PowerMe? Klik hier!

En niet onbelangrijk als afsluiter, zorg goed voor u zelf en blijf gezond.