fbpx

Winkelmand

What’s next?

Geschreven door 8 december 2020december 10th, 2020Algemeen

Wat een jaar……..

En we zijn er nog lang niet, maar er zijn al wel een paar dingen die u zelf kunt doen. Er zijn veel mensen die zelf ziek zijn geweest of iemand kennen in de omgeving die Covid 19 gehad heeft. Zowel conditioneel maar ook emotioneel heeft het heel veel impact. We zijn volop bezig om deze groep weer vitaal  in conditie te krijgen, te zorgen dat de post traumatische stress verdwijnt en omgezet kan worden naar vertrouwen.
Zo gaan we van ziekte zorg naar gezondheidszorg waarbij preventie steeds belangrijker wordt. Gelukkig wordt iedereen zich hiervan steeds meer bewust. Het is daarom fijn als u weet welke factoren mogelijk van invloed zijn op uw klachten en vervolgens wat heeft u nodig om te kunnen herstellen. Dat doen we samen.

Hoe blijft u zelf  vitaal en hoe versterkt u uw immuunsysteem?

Het is handig als u laat meten wat u nodig heeft om uw immuunsysteem te versterken.
Van een aantal supplementen is bekend dat zij antiviraal werken. Uit de laatste bijscholing hebben we geleerd dat een hoge dosis vitamine D3 100-150 mcg geen overbodige luxe is.
Daarnaast een hoge dosering natuurlijke vitamine C

  • Selenium
  • Zink
  • Lactoferrine
  • Goede omega 3 met polyfenolen geeft tot nu toe de best bewezen vetzuren balans. Door middelen van een vinger bloedtest meten we hoe uw vetzuren balans eruit ziet. We zien de verhouding tussen onstekingsremmers en ontstekingsfactoren. Vraag hierover aan uw therapeut

Ook zijn voedingsmiddelen die antiviraal werken
Zo is bekend dat het drinken van groene thee en het eten van uien en knoflook het immuunsysteem ondersteunen.
Wat u nodig heeft aan mineralen kan gemeten worden met de Raymedy scan.

Zorgverzekering & Raymedy

De behandelingen van Raymedy centrum Eindhoven vallen onder prestatiecode 24005.
Een aantal zorgverzekeringen hebben deze code uit het zorgpakkert gehaald.  Zij geven aan dat ze onderdelen van natuurgeneeskunde vergoeden maar niet het totale pallet zoals de holistische zorg bedoeld is.
Als u vragen heeft dan is het belangrijk om dit zelf te vragen aan uw zorgverzekering. Benoem dan expliciet die zorgcode 24005. Laat dit schriftelijk bevestigen als het antwoord positief is. Is het antwoord negatief, dan krijgt de zorgverzekeraar door dergelijke vragen in elk geval het signaal dat er behoefte is aan holistische zorg. De VGZ groep en de ONVZ blijven in ieder geval vergoeden.

Happy healthy year

De praktijk is gesloten van 24 December  t/m  3 Januari 2021.
Natuurlijk willen wij u ook graag danken voor het vertrouwen en hopen u in 2021 weer graag te zien.