fbpx

Winkelmand

Raymedy en het Coronavirus

Geschreven door 11 maart 2020mei 3rd, 2020Klachten
Corona Virus en Raymedy

Het is een verraderlijk ding dat nieuwe NCP-coronavirus! Zoals het er nu uitziet vertoont het vele dagen geen tekenen van infectie. Hoe kan iemand dan weten of hij / zij is geïnfecteerd? Tegen de tijd dat u koorts en / of hoest heeft en naar het ziekenhuis gaat, zijn de longen meestal voor 50% aangetast en is het te laat! Mensen met een zwakke gezondheid en ouderen zijn hiervoor het meest kwetsbaar.

Kan ik het zelf testen?

Taiwanese experts bedachten een simpele check die u elke ochtend kunt doen. U haalt diep adem, liefst in schone lucht,  en houd uw adem langer dan 10 seconden in. Als u dit zonder hoesten, ongemak, benauwdheid of obstructie kunt dan bewijst het, dat er geen infectie in de longen is.

Water drinken

Japanse artsen die veel COVID-19-gevallen behandelden adviseren om veel water te drinken zodat uw mond en keel vochtig zijn. Neem minstens elke 15 minuten een paar slokjes water. Op deze manier kunt u, als het virus in uw mond komt, het virus wegspoelen naar de maag. Uw maagzuur zal dit virus dan doden.  Als u niet regelmatig, meer water drinkt … kan het virus uw luchtpijp binnendringen en in uw longen terechtkomen.

Natuurlijk kunt u ook proberen uw immuunsysteem te versterken, als het ware de dijken verhogen tegen het opkomende virus. Door veel vitamine C, zink en vitamine D te nemen. Een sinaasappeltje is dan helaas niet genoeg.

Raymedy zou Raymedy niet zijn als……

Raymedy heeft een sterke therapie in huis om parasieten, bacteriën maar ook virussen aan te pakken. Ook voor het nieuwe NCP-coronavirus  is een behandeling samengesteld. En het mooie daarvan is dat u zich aan alle protocollen kunt houden want u kunt zichzelf fijn met de Raymedy apparatuur thuis behandelen. 2 vliegen in 1 klap!

Ook al grijpt het om ons heen, het nieuwe COVID 19-virus., binnen Raymedy centrum Eindhoven heeft nog niemand verschijnselen en wij menen dan ook gewoon door te kunnen werken.

Mocht u zelf klachten hebben of twijfelen of u besmet bent met het virus kunt u natuurlijk beter zelf binnen blijven. In dat geval kunt u dus beter uw geplande behandeling verplaatsen.