fbpx

Winkelmand

En nu gaat het me lukken!

Geschreven door 8 januari 2020mei 3rd, 2020Algemeen
Afvallen met Raymedy

Een nieuw jaar is begonnen en de goede voornemens vliegen je om de oren. Met stip op 1 is het voornemen om meer te bewegen, meer te sporten. Dat is mooi! Door de jaren heen zijn mensen steeds minder gaan bewegen terwijl een lichaam eigenlijk best veel beweging nodig heeft. Het volhouden van de goede voornemens die gemaakt zijn, terwijl er onder de kerstboom nog een extra kransje verorbert werd,  lijkt toch altijd weer moeilijker dan gedacht. Hoe kan dat nou?

“Het lukt veel mensen niet om de leefstijlverandering langdurig vol te houden.”

Hanno Pijl hoogleraar diabetologie

Welke aspecten zorgen er nu voor dat iemand het gezonde gedrag nu wel volhoudt? Er zijn aanwijzingen dat het helpt als mensen haalbare doelen stellen.  Ook directe terugkoppeling als iets misgaat helpt, net als steun van de omgeving.

Maar wat nu als het een gevecht blijft?

Dat uw lichaam steeds maar vraagt naar zoet eten, of veel eten, of dat alleen de gedachten aan de sportschool u al misselijk maakt. Dit kan een oorzaak hebben. Een onderzoek naar waarom dit zo moeilijk voor u is lijkt de beste start van uw nieuwe ik!

Raymedy centrum Eindhoven kijkt samen met u via de Raymedy methode of er een oorzaak is voor uw klachten. Van overgewicht, stoppen met roken of gebrek aan energie, alles heeft een oorzaak. Door de slimme scans van Raymedy is snel duidelijk wat er aan de hand is. Misschien wel een vitamine gebrek, een allergie, een onderliggend virus of wat te denken van stress.

Doorzetten

Met de Raymedy ondersteuning gaat uw lichaam weer beter werken en krijgt u energie om iets te ondernemen. Dus wat de omgeving of uw arts ook zegt, als er iets in uw lichaam tegenwerkt dan is het zaak om dat op te lossen voordat de frustratie over het falen van uw goede voornemens u de das om doet.

Op weg naar je vernieuwde ik samen met Raymedy?

Een prachtig cadeau aan jezelf om je goede voornemens kracht bij te zetten door een afspraak te maken bij Raymedy centrum Eindhoven. Wij zijn nieuwsgierig welke uitdaging u voor ons heeft!