fbpx

Winkelmand

Enge beestjes

Geschreven door 28 januari 2020mei 3rd, 2020Algemeen
HPV-virus en Raymedy

De TV en kranten staan er bol van. De laatste 2 weken draait alles om het Coronavirus. Tot nu toe vooral actief in China. Maar de angst dat het ook Nederland plat gaat leggen is af te lezen uit de reactie van het RIVM en minister van Medische Zorg Bruno Bruins schaalt op naar het hoogste niveau van waakzaamheid. Tot nu toe is nog te weinig over het virus bekend om te kunnen zeggen hoe gevaarlijk en besmettelijk het eigenlijk is. Het virus zou een flinke griep kunnen veroorzaken, die bij een enkeling die al verzwakt is, dodelijk kan zijn. Natuurlijk is dat niet fijn!

HPV of Epstein Barr-virus

Bij Raymedy centrum Eindhoven krijgen we wel met meer virussen te maken die zelfs bij gezonde mensen behoorlijk veel schade aan kunnen richten. Wat de denken van het Epstein barr-virus of het Humaan papillomavirus (HPV), ook geen lekkere jongens zullen we maar zeggen.

Het HPV zou baarmoederhalskanker veroorzaken, en dat is toch een behoorlijke stap erger dan een griep. Gelukkig kennen wij in Nederland het bevolkingsonderzoek en worden vrouwen regelmatig gecontroleerd. Maar goed, als een arts belt na je controle dan is dat meestal geen goed nieuws. Wordt vastgesteld je HPV bij je draagt dan valt daar regulier niet zoveel aan te doen.

Gelukkig zijn er knappe koppen in Nederland die hebben bedacht hoe dat wel op te lossen is. Met de Raymedy methode lukt het gelukkig wel! Nu lijkt het volgende heel ingewikkeld maar dat valt toch reuze mee. Het virus heeft een trilling, niet voor te stellen maar neem het maar aan. Met de Raymedy apparatuur kan worden opgespoord welke trilling nodig is om jouw niet zo leuke vriendjes weg te jagen. Alleen opsporen is niet zo zinvol, want via de arts wist je al dat je nieuwe huisdiertjes had, maar er ook tegen behandelen met trillingen, hoe mooi is dat.

Gisteren telefoontje gehad, er is geen HPV meer aanwezig en ook geen onrustige cellen! Super nieuws dus. “

Mieke, Liempde

Dus op een hele vriendelijke manier wordt het beestje verzocht het lichaam te verlaten. De behandelingen vinden deels thuis plaats dus heel makkelijk. 

Weerstand

Behalve de Raymedy behandeling is de weerstand verhogen natuurlijk ook belangrijk in het geval van een virus. Het is niet voor niets dat wij zeggen, de R van Raymedy in de maand. Dit zijn typisch maanden waarin onze cliënten laten checken of het goed zit met hun weerstand. Ook dat is te meten met de Raymedy methode. Wat heeft het lichaam nodig om dat immuunsysteem een beetje goed te laten functioneren zodat bijvoorbeeld het Corona virus geen kwaad kan doen. Zonder medicijnen op een hele (bio)logische manier wordt er gemeten en behandeld. Sterker de winter door, een goed idee!