De kwaliteit van uw cellen en uw bloedvaten bepalen de kwaliteit van leven. Gezond oud worden willen we allemaal. En hoe mooi is het dat u daar zelf iets aan kunt doen?

20 juni 2019 verzorgt Raymedy centrum Eindhoven een thema avond over dit onderwerp. Ondanks alle cholesterolremmers, bloedverdunners en bloeddrukverlagers stijgt het aantal mensen met hart-, en vaatziekten. Dat kan anders!

De kwaliteit van uw cellen en uw bloedvaten bepalen mede de kwaliteit van leven. Gezond oud worden willen we allemaal. En hoe mooi is het, dat u daar zelf iets aan kunt doen?

Naast de behandelingen kan uw therapeut soms een supplement aanraden. De Raymedy methode is dusdanig effectief dat dit meestal niet nodig is, maar als het dan toch moet dan willen wij alleen het beste van het beste. Dat hebben wij gevonden in twee supplementen die de effectiviteit van de Raymedy behandelingen versterken. Een heeft vooral te maken met de doorbloeding en de andere op het gebied van celwand doorlaatbaarheid en ontstekingen

Thema avond: U bent zo gezond als uw bloedvaten

Hart en vaatziekten voorblijven of aanpakken? U bent bij Raymedy centrum Eindhoven aan het juiste adres. Natuurlijk mogen wij zoals geen enkele therapeut of arts u vertellen dat wij u kunnen genezen maar de effectiviteit is zo groot dat we het graag willen delen. Daarom is er op donderdag 20 juni een thema avond over uw cellen en bloedvaten. Een interessante avond met verschillende sprekers. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen. De avond is gratis. U bent van harte welkom. Het enige wat u wel even moet doen is inschrijven. Dit vanwege het beperkte aantal plaatsen. Komt u ook?

Ik kom graag naar de thema avond avond over de gezondheid van mijn bloedvaten

Ik kom

U ontvangt een bevestiging voor deze avond, hierin vindt u het adres en de routebeschrijving.

 Torenallee 53   |   5617 BA Eindhoven Strijp-S Eindhoven   |   040 845 17 08   |   receptie@raymedycentrumeindhoven.nl